Rendkívüli!

Minden külföldi útját lemondta Orbán Viktor

Zelenszkij szerint a béketárgyalások miatt van szükségük nagy hatótávolságú fegyverekre

2024. szeptember 07. 07:08

Az ukrán elnök szerint jobb pozícióba kerülnek, ha lőhetik Oroszország belső területeit.

2024. szeptember 07. 07:08
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

 

Újabb „határozott” üzenetet fogalmazott meg Volodimir Zelesznkij ukrán elnök a szövetségesei felé – írta a Portfolio. Zelenszkij arról beszélt az olaszországi Ambrosetti Fórumon, hogy Kijevnek minden támogatásra szüksége van ahhoz, hogy minél erősebb tárgyalási pozíciót alakíthasson ki Oroszországgal szemben. 

Az ukrán elnök arra kérte a nyugati országokat, hogy küldjenek az országnak nagy hatótávolságú csapásmérő fegyvereket, amelyekkel támadni tudják Oroszország belső területeit. 

Zelenszkij szerint „önvédelemi” célokból van szükségük a fegyverekre, hogy azokkal erősebb tárgyalási pozíciót tudjanak kialakítani egy esetleges jövőbeli béketárgyalás során.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2024. szeptember 07. 17:41
szerintem atomrakétákat is küldhetnének nekik akkor már minek szégyenlősen elaprózni a dolgokat igazából tényleg az amcsik háborúznak a ruszkikkal, az ő fegyvereiket lövik ki, az ő eszközeik vezetik célra ezeket a fegyvereket, csak az ukránok húzzák meg a ravaszt
Robert69
2024. szeptember 07. 17:14
Mert a békéhez vezető út egy háborúban ha fegyvert tarhálsz, kapsz. Ez csak egy esetben és azon afélen segít aki megnyeri a háborút, mert Zelenszkíj győzni akar. Putyin is. Bármelyik nyer azzal mindenki veszít. Ezt már mindenki látja.
EX_Terminator
2024. szeptember 07. 14:15
Értem... Tehát úgy akar békét, hogy még tovább eszkalálja a konfliktust. Világos, világos hogy teljesen meghülyültek.
Krupp Skya
2024. szeptember 07. 13:13 Szerkesztve
Zelenskinek zongorába helyezik el a pokolgépet, a félresikerült robbanás letépi a farkát. Zselé: -Mia lófaszvolt ez? -Békedal Zelenski elvtárs, békedal. . -Jó, jó értem, csak azt nem értem, hogy a faszom, hogy került fel a csillárra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!