Varga Miklós kőkemény szavai felborzolták a kedélyeket a baloldalon

2024. szeptember 01. 07:28

A népszerű énekes szépítés nélkül mesélt családi gyökereiről.

2024. szeptember 01. 07:28
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Youtube

„Ezen a héten a Kontextus YouTube-csatornáján Varga Miklóssal beszélgetett Andor Éva. A sokrétű, számos témát érintő interjúban a népszerű énekes őszintén, minden szépítés nélkül mesélt családi gyökereiről, édesapjáról és arról is, hogy miért vállalta nyilvánosan, hogy a nemzeti oldalhoz tartozik, milyenek voltak számára a kommunista diktatúra évei.  

Ahogy azt megszokhattuk, hazánk egyik legnépszerűbb énekese Európa helyzetéről is véleményt mondott: »Bennünk, kelet-európaiakban volt egy vágy, hogy mi ehhez az Európához akarunk tartozni. Akkor még valóban Nyugat-Európának hívták. Nyugat-Európa akkor megegyezett Európa fogalmával. Aztán eltelt néhány évtized, most már, ha nagyon le akarjuk sarkítani a dolgokat, akkor az én érzéseim szerint ma már Európa itt van Kelet-Közép-Európában. Az a klasszikus Európa, ami azokat a klasszikus értékeket jeleníti meg, amitől Európa, Európa volt, az ma már itt van.«

Az Európa című sláger előadója, aggódik az öreg kontinens jövőjéért, szerinte politikai és kulturális átalakulás van Nyugat-Európában.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

A tizennégy éve kormányzó jobboldal számára a mindenszarizmus újjászületése édes kihívás – de kihívás.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 03. 18:52
Miklósnak a hangja csúcs…😂😂😂😂😂
kuponkaroly
2024. szeptember 01. 22:36
Most komolyan! Mi köze a címnek a leírtakhoz? Hozzá nem értés a javából!
ekeke1
2024. szeptember 01. 15:51
Már akkor kellett volna gyanakodniuk, mikor az un. "rendszerváltáskor" villámgyorsan eltűntek a vidéki médiumok az Axel Springer Gmbh-ba, a Szabad Nép jogutóda meg a Bertelsmann és a "szabad sajtó alapítvány". Avagy hogyan lettek a magyarországi judeobolsevikok és leszármazottaik az. un. Nyugat kedvencei...
lofejazagyban-2
2024. szeptember 01. 15:48
a sok bátor férfi, hogy-hogy nem a Kádár rendszer kedvence, Csepregi Évának ment neki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!