Utazás Bécsbe? Jól gondolja meg: annyira veszélyes a város, hogy a hadsereget is bevethetik a migránsbandák ellen!

2024. szeptember 03. 22:27

A legfrissebb rendőrségi statisztikák szerint az osztrák fővárosban naponta átlagosan 460 bűncselekményt regisztrálnak, és a gyanúsítottak körülbelül 52 százaléka migrációs háttérrel rendelkezik.

2024. szeptember 03. 22:27
Protests against Europe migration policies in Vienna

Nyitókép: Omar Marques / AFP

Érdemes megfontolni a Bécsbe utazást, mert Ausztria fővárosában mára veszélyessé vált a közbiztonság helyzete – írja a Ripost. Az osztrák Szövetségi Hadseregnek kell rendet tennie Bécs utcáin, hogy ne legyen több lövöldözés és késelés, amiről egy hétfőn sugárzott televíziós interjúban beszélt Dominik Nepp, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) bécsi elnöke.

A közelmúltban elkövetett csoportos bűncselekmények megmutatták, hogy a biztonság és a közrend már nem garantált Bécsben. Ahogy a fegyveres erők meg tudják védeni a nagykövetségeket, úgy az átlagos embereket is meg kell tudni védeniük.

– fogalmazott az ORF osztrák közszolgálati hírcsatorna „Vienna Today” című műsorában Nepp, hozzátéve, hogy 100 katona képes lenne azonnal rendet teremteni a város utcáin.

Az FPÖ bécsi elnöke szerint a fegyveres erőket olyan migrációs gócpontokhoz kellene telepíteni, ahol az utóbbi időszakban jelentősen megnőtt az életellenes és köztörvényes bűncselekmények száma. Példaként említette Bécs híres-hírhedt bevándorlónegyedét, Favoritent, valamint a belvárosi Reumannplatz metróállomást, a Praterstern és a Handelskai vasútállomásokat, továbbá a U6-os metró teljes szakaszát.

Nepp szerint a katonák fővárosba vezénylése csupán politikai akarat kérdése, és Michael Ludwig bécsi polgármesternek minden jogosítványa megvan ehhez. A politikus úgy fogalmazott, hogy csak idő kérdése a fegyveresek bevetése, ezért célszerű minél előbb megtenni.

A témához kapcsolódóan Nepp kijelentette, hogy az FPÖ nem ellenzi a migrációt, amíg az legális és szabályozott keretek között zajlik. Elmondása szerint 

a Szabadságpárt véget akar vetni az ellenőrizetlen családegyesítésnek és a menedékjoggal való visszaélésnek, és csak olyan bevándorlóknak adna állampolgárságot, akik megfelelő végzettséggel rendelkeznek és sikeresen beilleszkedtek az osztrák társadalomba.

Az interjú kapcsán fontos megemlíteni, hogy Bécs bevándorlók lakta kerületeiben az utóbbi időszakban drámaian megnőtt a bejelentett bűncselekmények száma. 

A legfrissebb rendőrségi statisztikák szerint az osztrák fővárosban naponta átlagosan 460 bűncselekményt regisztrálnak, és a gyanúsítottak körülbelül 52 százaléka migrációs háttérrel rendelkezik. 

A közbiztonság romlása miatt a kormány tervezi a büntethetőségi korhatár 12 évre csökkentését.

Érdemes megfontolni a Bécsbe utazást, mert Ausztria fővárosában mára veszélyessé vált a közbiztonság helyzete – írja a Ripost cikkére hivatkozva a Travelo. Az utazási tippeket megosztó portál szerint a turisták sincsenek már biztonságban. Annyira eldurvult a helyzet, hogy katonákat vetnének be a migránsok ellen. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intruder
2024. szeptember 06. 05:02
A legélhetőbb város. Aha.
AGSTN75
2024. szeptember 04. 13:44
Most akkor nyithatok cukrászdát Bécsben vagy nem???...:)
csakegyittlako
2024. szeptember 04. 11:22
Elbaxtátok kedves sógorok ti is. Beengedtétek őket, segélyt adtatok számolatlanul/ellenőrizetlenül. Most ott az összes családtag, rokon, ismerős, barát. Legalább a 80% nem dolgozik, ti meg lakást, segélyt, segítséget nyújtotok nekik. Persze hogy a többi szarházi kecskebaxó értesül erről keleten, és ide vágyik. Hiszen itt van minden, dolgozni sem kell érte. Amikor én kimentem, még lágerekbe raktátok az embereket, munka nélkül esély sem volt kijönni onnan. Most ezt miért nem lehet megtenni? Katonaság van, lágert bárhol lehet telepíteni, aztán kész. Van elég hely ahol lehet őket dolgoztatni, aki nem akar, azt meg vissza oda ahonnan jött. Olyan nincs hogy nem fogadják őket. Előbb utóbb kiderül úgyis honnan érkezett, oda lehet őket kitoloncolni. De ezt addig kell megtenni, amíg nem nőnek fölétek. Mert utána már nem lehet. Kíváncsi lennék hogy akkor milyen kedvük lenne bevándorolni? Csak túl gyengék és határozatlanok vagytok, engeditek hogy lassan ők diktáljanak.
ZagerEvans2525
2024. szeptember 04. 08:51
Európa legékhetőbb városának Pécs minősölt. A magyarból visszafordításskor elnézték a kezdőbetűt. Így lett Bécs, ebből Wien, Vienna, stb. Honnan tudom? Megérzés. Van olyan hiteles, mint a méldia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!