Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

2024. szeptember 07. 07:07

„Európa lerohanásának orosz vágya” gazemberség, csupán a nyugati propaganda terméke.

2024. szeptember 07. 07:07
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

„»Vannak politikusok az EU-ban, sőt még ebben a régióban is, akik a háborúért nem a megszállót, hanem a megszállottat hibáztatják a háborúban. Nem Putyin vágyát a hatalomra, hanem Ukrajna szabadságvágyát okolják a történtekért – fogalmazott az Európai Bizottság vezetője. – Ezért azt akarom kérdezni tőlük: hibáztatták valaha a magyarokat a szovjetek 1956-os inváziójáért?« – tette fel a kérdést, majd azt mondta, a Kreml viselkedése pont ugyanúgy jogsértő és rettenetes volt, akkor mint ahogy most is az.

Ursula von der Leyen szavai ezek. S miközben normális ember olvassa, egysze­rűen nem tudja eldönteni, ez a nyomorult senki ilyen gátlástalanul és lenyűgözően aljas és becstelen, vagy ennyire lefegyverzően ostoba és hülye. Esetleg egyszerre mindkettő? Igen, mindkettő. Ez tette alkalmassá arra, hogy az Euró­pai Bizottság elnöke legyen, a mai Európa egyik vezetője.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. szeptember 12. 20:31
1956-ot nem lehet összekutyulni az ukrajnai háborúval. Most ugyanis kivételesen az oroszoknak van igazuk. Mert miért is támadták meg az oroszok Ukrajnát? Két fontos okuk volt erre. 1. Amerikai uszításra beléptek volna a Nato-ba, hogy területükön az amcsik Oroszország ellen fegyvereket, atomfegyvereket is, telepítsenek. Ez Oroszország számára egy sakk-matt szituáció lett volna. Tehát megelözö védekezésröl van szó. 2. Az oroszok lakta keleti ukrán tartományokban az ukránok szabályosan irtották az az orosz népességet. A vérengzéseknek több mint 80 ezer áldozata volt. Nem kell lenyelni a nyugati hazugságokat. Nekik a világ uralása, dominálása, a gyengébb népek elnyomása volt mindig is a céljuk, ma is az és a jövöben is az lesz. A hazugságaikkal ezt az igazságot akarják palástolni.
Csomorkany
2024. szeptember 09. 05:47
Ha jóshoz akarnék menni, nem Bayert választanám. Bayer: Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.
Dixtroy
2024. szeptember 08. 14:39
"Nem Putyin vágyát a hatalomra, hanem Ukrajna szabadságvágyát okolják a történtekért" Tényszerűen Ukrajna Oroszország hadikikötőjét akarta az amcsik hatására elvenni, tényszerűen a Krím és a donbasszi két megye kikiáltotta a függetlenségét, akkor pontosan itt kinek is a szabadságvágyát is kell okolni?
Lajoss
2024. szeptember 08. 10:12
Zsozsó,ti már szembeköpitek 56-ot az orosz-cinkossággal, moslék hazaárulók vagytok! 🤮🤮🤮🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!