Törékeny a globalista uralom

2024. szeptember 06. 17:29

Kulcskérdés az amerikai elnökválasztás, Donald Trumpnak győznie kell.

2024. szeptember 06. 17:29
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

„A demokrata jelöltnek számos kínos tévészereplése volt, így kérdéses, hogyan szerepel majd a vitán, amit elviekben jövő héten meg is tartanak a két elnökjelölt között. Emlékezetes, Joe Biden visszalépése is igazából az elnökjelölti vitának volt köszönhető, ahol Trump lehengerlően jól szerepelt. A mostani felmérések alapján országosan nagyjából három százalékkal Kamala Harris vezet, de ez még nem jelent semmit; 2016-ban úgy tudott Trump győzni, hogy országosan hárommillióval kevesebb szavazatot kapott. Az amerikai választási rendszerben ugyanis az államok után kapott elektori szavazatok számítanak, így ezekre kell majd koncentrálni.

Mindenesetre teljesen egyértelmű, hogy Magyarország számára Donald Trump győzelme lenne a jó hír, ugyanis a republikánus elnökjelölt számos kérdésben ugyanúgy gondolkodik, mint Orbán Viktor. Nem véletlen, hogy szinte minden kampányeseményén pozitív példaként hivatkozik a magyar kormányfőre, ami előrevetíti, hogy egy esetleges győzelme után kiváló lesz a magyar–amerikai kapcsolat, ez pedig a brüsszeli politikára is hatással lesz, érdemben megnő majd Magyarország politikai mozgástere Brüsszelben is.

Hiába ugyanakkor ez a sok választás, azt az elmúlt hónapok eseményei világosan megmutatták, hogy a globalista politikai körök mindent bevetnek annak érdekében, hogy elhallgattassák a szuverenista erőket.

»Elég csak a Fico vagy a Trump elleni merényletekre gondolni, de a jogi és gazdasági nyomásgyakorlás is mindennapos.«

Ezt éli át Magyarország is, melytől például már évek óta visszatartják a neki jogosan járó uniós forrásokat. Szerencsére Szlovákia fontos partnerünk lett és a jelek szerint Olaszország is közeledik a magyar állásponthoz a háború kérdésében, például legutóbb ők sem támogatták, hogy a nyugati fegyverekkel oroszországi területekre csapjon le az ukrán hadsereg. Ha ehhez csatlakozik Ausztria is, illetve Romániában a magyar párt visszakerül a kormányba és az Egyesült Államokban is változás áll be, akkor mindenképpen könnyebb dolga lesz a magyar diplomáciának, mint jelenleg.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lipsiboy
2024. szeptember 08. 07:36
Lófasz a picsádba Dani,majd a bese megmutatja a kigyót puszit a fejère😃😃😃😃😃😃😃
Skywalker_bp
2024. szeptember 07. 13:54
Pornhub presents - Pesti Srácok - reality porn - journalist and office gay sex with serving priest.
Skywalker_bp
2024. szeptember 07. 13:52
Szerintem ez szándékos akció volt. Ez a Bese Gergő sztori. A kormány javítani próbálja a viszonyát az LMBTQ közösséggel. A pornót amúgy a Karmelitában vették fel, vagy a Megafonban. Vagy a pesti srácok szerkesztőségében. Elég poros melegpornó film, hogy Pesti Srácok. 🤣🤣🤣
Skywalker_bp
2024. szeptember 07. 13:49
“Mindenesetre teljesen egyértelmű, hogy Magyarország számára Donald Trump győzelme lenne a jó hír, ugyanis a republikánus elnökjelölt számos kérdésben ugyanúgy gondolkodik, mint Orbán Viktor. ” juhuhú, jól olvasom ezt a vezérávóst? Tehát nekünk nem a magyar érdek a fontos. Nem ez az origo-ja a magyar politikai cselekvésnek. Nem a magyar érdek az. Hanem amit Orbán Viktor gondol. És a csávó ezt le is írja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!