Szex az ebédidőben – Putyin aktivitásra szólította fel az orosz népet

2024. szeptember 16. 18:26

Az orosz elnök így állítaná meg a népességfogyást.

2024. szeptember 16. 18:26
PUTYIN, Vlagyimir

Fotó: MTI/EPA/Szergej Gunyejev

A Metro szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök arra szólította fel az ország polgárait, hogy a munkahelyi ebéd- és kávészünetekben aktívan tegyenek azért, hogy megállítsák Oroszország népességfogyását.

Az ország termékenységi rátája jelenleg 1,5 gyermek/nő, ami jóval elmarad a népesség stabilitásához szükséges 2,1-től.

Ezt a népességcsökkenést pedig csak tetézi az Ukrajnával folyó háború, és az ennek hatásaként megjelenő orosz elvándorlás, amely főleg a fiatalabb korosztály körében jelent meg. Dr. Jevgenyij Sesztopalov egészségügyi miniszter hangsúlyozta, hogy a munkahelyi kötelezettségek nem szolgálhatnak ürügyként a gyermekvállalás késleltetésére. A javaslat szerint a dolgozók az ebéd- és kávészüneteiket arra használhatnák fel, hogy a családtervezésre összpontosítsanak, és hódoljanak a vágyaiknak.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lordzoltanus
2024. szeptember 17. 10:07
Ez kb olyan mint mikor KimJong betiltotta az öngyilkosságot. Okés..
rockercicc
2024. szeptember 17. 00:15
Ezek nem normálisak..
budzsak
2024. szeptember 16. 23:09
A '98-as választáson volt az egyik zöld párt, amelynek az volt a szlogenje, hogy "Rendezd le az asszonyt és gyere szavazni!" Erőteljes párhuzamot érzek. Nem lehetett egy mai zöld párt, mert annak a gyerek ciki, meg abortusz és lmbtq. Az még egy igazi, békebeli zöld párt volt.
krisz09
2024. szeptember 16. 21:17
Ez egy hiteles cikknek tűnik egy hiteles forrásból..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!