Szép remények: Ukrajna már hónapokon belül NATO-tag lenne

2024. szeptember 23. 06:55

Zelenszkij szerint Bidenen múlik minden.

2024. szeptember 23. 06:55
NAUSEDA, Gitanas; ZELENSZKIJ, Volodimir; PLENKOVIC, Andrej

Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

A The Kyiv Independent arról ír, hogy Volodimir Zelenszkij „győzelmi tervének” részeként Ukrajna nem éveken, hanem hónapokon belül kérné a NATO-tagságot. Tegyük hozzá: 

érdekes huszárvágás „győzelmi tervnek” hívni, hogy  kvázi nyílt háborút provokál az egyik fél a NATO és Oroszország között.

A kérdésre, hogy mi történne, ha Joe Biden amerikai elnök elutasítaná Ukrajna „győzelmi tervét”, az ukrán elnök elmondta: „Ez egy szörnyű gondolat”.

Ez 

azt jelentené szerinte, hogy Biden „nem akarja úgy befejezni a háborút, hogy Oroszországtól megtagadja a győzelmet”. 

Hozzátette „ennek (hogy Biden nem veszi fel őket a NATO-ba - a szerk.) egy nagyon hosszú háború lenne a vége, egy lehetetlen, kimerítő helyzet, ami rengeteg ember halálát okozná. Mindezek után nem hibáztathatom Bident semmiért”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. szeptember 23. 09:01
Meg az apátok faxa, az lesz néhány hónap alatt NATO-tag!
Madasa Hatter
2024. szeptember 23. 08:32
Fuckraina nem lesz NATO tag. Ezt nyugodtan írja fel mindenki. Nem lesz, vagy ahogy Putyin mester mondta NEM LESZ UKRAJNA.
coyote-0
2024. szeptember 23. 08:12
"egy nagyon hosszú háború lenne a vége, egy lehetetlen, kimerítő helyzet, ami rengeteg ember halálát okozná" Ha a NATO is belekeveredne, amire ez a fasz vágyik, akkor meg még hosszabb lenne, még több halottal.
Tuners
2024. szeptember 23. 08:01
😂😂😂 Önélzetes a kis latol. 😂😂😂 Próbababának a törésteszten kuss a neve! 🤫
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!