Szélsőbalos, fekete ruhás aktivisták támadtak a győzelmét ünneplő osztrák Szabadságpártra

2024. szeptember 30. 06:36

Maszkos, fáklyás, agresszív csőcselék nácizta a békés szavazókat és demokratikusan választott pártjukat.

2024. szeptember 30. 06:36
null

Nyitókép: X

A Világgazdaság arról ír, hogy nagyjából kétszáz baloldali aktivista tüntetett az osztrák parlamentnél vasárnap este, miután kiderült, hogy a jobboldali Szabadságpárt (FPÖ) nyerte a vasárnapi választásokat. Hozzáteszik: 

a Szabadságpárt az egyetemi negyedben ünnepelt, és a feketeruhás, maszkos tüntetők váratlanul oda indultak. 

Megírtuk: Herbert Kickl Szabadságpártja (FPÖ) a szavazatok 29 százalékát szerezte meg az együtt kormányzó Osztrák Néppárt (26 százalék) és a történetük legrosszabb, 20 százalékos eredményét elérő szociáldemokraták (SPÖ) előtt.

A szélsőbalos aktivistáknak a jobboldal győzelme soknak bizonyult, és valamivel este 8 óra előtt mintegy 200-an gyűltek össze a parlamentnél, ilyen feliratok alatt: 

„Ne engedd a nácikat kormányozni és ne engedd őket felvonulni”, „Nácik haza”.

A tüntetők fél 10-kor váratlanul a régi egyetemi klinikai negyed felé indultak – írta meg Heute. 

A fekete ruhába öltözött demonstrálók, egyesek maszkban, fáklyákkal, kiabálva menetelve az FPÖ választás partiját akarták megzavarni, 

amelyet ebben a negyedben, egy sörözőben rendeztek. A helyszínre nem jutottak, mert 

a rendőrség kordont állított, megelőzve a helyzet elmérgesedését, 

derült ki. 

Nézze meg az masírozó szélsőbalt:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
id. Horváth József
2024. szeptember 30. 09:17
"A kommunista az emberiség leghitványabb teremtménye. Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin" A kommunista kiáltvány (Marx) az európai hagyományos hatalmi struktúra, a királyok, cárok, az arisztokrácia kiirtásának eszköze volt a pénzhatalom kezében! Ehhez nyilván könnyen talált alanyokat, harcosokat a plebejus, a proletár, a cseléd réteg soraiból és ideológusokat az Európában szétszórt zsidóság soraiból! Sok tényleg őszinte meggyőződéssel hitt egy kommuna igazságosságában és vetett el mindent a múltból, pl. vallás, hit, stb.! Azért az tényleg elgondolkodtató, hogy ma az egyik legsikeresebb ország Kína, egy kommunista (az emberiség leghitványabb teremtménye) párt vezetésével lett az ami!
sexykitty-5000098
2024. szeptember 30. 09:05
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­­é­k­­­e­­l­d­­ ­a­­ ­­s­­­z­e­­x­­­i­­ ­p­­­u­n­c­­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
B_kanya
2024. szeptember 30. 09:03
"tikkadt-szocske 2024. szeptember 30. 07:48 A békés baloldal tüntetget Labanciában is. Látott már valaki mostanában Európában olyan tüntetést, ahol a " nácik " tombolnak a baloldal ellen ? " Mintha lett volna fuckránzászlós hőbörgés a Linke ellen....
B_kanya
2024. szeptember 30. 09:01
nyugati-kapu 2024. szeptember 30. 08:16 "Na erről a fajta primitív gyűlölködésről beszéltem. A nagy nemzeti érzésetek valójában gyűlölködésre épül." Slave ukrijiniii!!!! :))) "Gyűlölitek a melegeket," Nem, a buzilobbit rühelljük, mióta (kezdetektől fogva) a gyerekeinkre utaznak. " a migránsokat," Nem gyűlölöm a patkányokat, csak kiteszem a mérget vagy hívom a görényes embert, ha kell. " a muzulmánokat. " AHMAT SZILA, győzzön "a jó foci" Ugledárban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!