Szakértő: Pánik tört ki a kijevi vezetésben (VIDEÓ)

2024. szeptember 05. 22:52

Ukrajnában hadműveleti válság van.

2024. szeptember 05. 22:52
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

A kurszki ünnep lassan háttérbe szorul. Ukrajnában hadműveleti válság van – jelentette ki Olekszij Aresztovics, Zelenszkij ukrán elnök egykori tanácsadója, aki szerint a donbászi fronton kialakult helyzet miatt pánik tört ki a kijevi vezetésben” – erről beszélt a Patrióta legújabb videójába Vukics Ferenc.

Az ukránok arra törekednek most, hogy a Nyugatot rávegyék arra, hogy engedélyezzék a nagy távolságú fegyverek használatát, a nagy mélységben végrehajtott csapásokat, és átadták az amerikaiaknak azt a listát, amit ők szeretnének támadni” – mondta el a műsorban Vukics Ferenc.

Ez egy provokáció is az ukránok részéről, hogy még inkább bevonják a nyugatiakat ebbe a háborúba

A szakértő beszélt az új ukrán „csodafegyverről”, a drón–rakétáról vagy rakéta–drónról is, amit a minap jelentett be Zelenszkij.

„Bejelentettek egy új ukrán cirkálórakétát is, amely akár 800 kilométer mélységben is képes csapást mérni. 

Érdekes, hogy pont amerikai eszközökkel megegyező távolságról van szó, és hogy ez az új eszköz a semmiből lett több mint 10 hónap alatt kifejlesztve. 

A legtöbb nyugati elemző itt is fölteszi azt a kérdést, hogy vajon ez hogyan sikerülhetett, ha nem egy régi szovjet projektet folytattak tovább. Sokan valószínűsítik azt, hogy brit és amerikai közvetítéssel rakják össze az új cirkálórakétát, amit nagy valószínűséggel még Ukrajnában sem tudnak összeszerelni, hanem inkább Lengyelországban. Egy ilyen állítólagos ukrán rakéta megoldaná ezt a problémát, tehát kicsit úgy nézne ki, mint Mátyás király meséjében, hogy hozott is valaki ajándékot, meg nem is.” – mondta a szakértő.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. szeptember 06. 15:28
"wadcutterB_kanya 2024. szeptember 06. 06:34 Még áll az a gyár? Hát a medve mit csinál?" Azért nem elrugaszkodott a feltételezés, hogy mivel már 2022 február előtt is volt drónprogramjuk (saját is, meg Bayraktar is) a szakembergárdát kimenekítették már vagy másfél éve.
Lajoss
2024. szeptember 06. 12:55
Patrióta video....bocs...🤡🤡🤡
august
2024. szeptember 06. 07:32
Az a gyanúm, hogy a pánik a vezérkarban a rengeteg külföldi kiképző, áldozat-sebesült miatt van, amit a poltavai támadás okozott.
Mich99
2024. szeptember 06. 00:48
Válságban van a Polyáca?! Nem hiszem, neki mindenre van egy hazug válasza...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!