Putyin rendkívüli beszéde: az orosz elnök kimondta, mi a legfontosabb célja a háborúban

2024. szeptember 05. 13:21

Annyit elárult, hogy a kurszki ukrán betöréssel kapcsolatos.

2024. szeptember 05. 13:21
null

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Szergej Gunejev

Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon vett részt, ahol többek között a kurszki helyzetrő szólva elmondta:

Kijev feszültté, idegessé akarta tenni Oroszországot, hogy csapatokat vonjunk el és lelassítsuk az offenzívát a kulcsterületeken, például a Donbaszban, melynek felszabadítása az egyik legfőbb célunk”

– mondta az orosz elnök, hozzátéve, hogy szerinte az ukránok nem jártak sikerrel. 

A gázszállításokról szólva azt mondta: a Gazprom azt tervezi, hogy eleget tesz a hosszútávú szerződések betartására, ám ha Ukrajna úgy dönt, leállítja a tranzitokat, akkor kevesebb gáz fog Európába jutni. „Ez az ő döntésük” – szögezte le.

(via Gazeta.ru)

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 06. 13:49
Mocskos orosz propagandát nyomtok... mandiner.ru 😱😱😱
survivor
2024. szeptember 05. 16:14
viktor-a-kiraly Putynak mindegy. Trump ugyan véget vet a vérontásnak, de ezzel az USA erősödik Kam tovább rombolja az USA perspektíváit OTTHON, de az uki háború magasan tartja az energiahordozó árakat.
survivor
2024. szeptember 05. 16:11
Európa jenkizálása és tönkretétele jól halad. Gazdaságilag és katonailag már gyarmat. Most már csak egy 30% nyi migránslakosság kell.
Akitlosz
2024. szeptember 05. 14:32 Szerkesztve
"Putyin rendkívüli beszéde: az orosz elnök kimondta, mi a legfontosabb célja a háborúban" Már 2022. februárjában elmondta, azóta sem változtak a háború céljai. Hoppá és az ő szintjén lévő újságíró népség képtelen megjegyezni, hogy Oroszország miért harcol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!