Nem mindennapi autósüldözés: a rendőrök fegyvert fogtak rá, de ő csak kortyolt egy nagyot a söréből

2024. szeptember 03. 20:24

Ittas is volt, a jogosítványát is bevonták, és még csak be sem kötötte magát.

2024. szeptember 03. 20:24
null

Elképesztő autósüldözést vett fel Arkansas államben egy járőr autójába szerelt fedélzeti kamera: a képsorokon az látható, amint több rendőr is üldöz egy pickupot, amely többszöri felszólításra sem hajlandó megállni. 

Végül az egyik rendőr egy veszélyes manőver után szerelte le az ámokfutót: az autó hátuljának oldalról nekiment, aminek következtében az üldözött jármű felborult, majd az árokban kötött ki. Később kiderült az is, hogy miért nem állt meg a sofőr: a meg nem nevezett elkövető 

ittas volt, jogosítványát korábban bevonták, és az övét sem kötötte be. 

Ám ami igazán szürreálissá teszi az esetet, hogy bár a rendőrök természetesen fegyverüket az ámokfutóra szegezve követelték, hogy adja meg magát, a sofőr büszkén fogta a kezében lévő dobozos sört, és mielőtt megbilincselték, kortyolt pár nagyot a dobozból. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. szeptember 04. 01:57
sok szép dagadt amerikai fánkzabáló rendőr
letsgobrandon-2
2024. szeptember 03. 20:51
feka párduc
2024. szeptember 03. 20:50 Szerkesztve
Most nem izgul rá a mainstream hogy mit csináltak szegény négerrel..? Majdnem halálos közúti balesetet okoztak neki a rendőrök, BLM ilyenkor hol van..?
NokiNokedli
2024. szeptember 03. 20:44 Szerkesztve
De nagy fogás! Ellenben a pickup kibillentése profi volt. Szerintem erre van külön képzett autósrendőr, a többiek meg elvégzik a közlegényi munkát. A komoly rendőr fejesnek még géppisztolya is volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!