Nagyon elfoglalt, ezért nem áll szóba a sajtóval Kamala Harris

2024. szeptember 21. 10:25

Magyarázkodásra kényszerült a demokraták elnökjelöltjének a szóvivője.

2024. szeptember 21. 10:25
null

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

 

Keisha Lance Bottoms, Kamala Harris alelnök egyik tanácsadója, pénteken azzal védekezett, hogy Harris azért ad kevés interjút, mert „nagyon elfoglalt”

Az 59 éves alelnök várhatóan kevesebb sajtóinterjút fog adni, mint bármelyik nagy párt elnökjelöltje korábban – vélekedik a New York Post

Harris eddig mindössze hat interjút adott azóta, hogy Joe Biden elnök július 21-én bejelentette, hogy nem indul újra az elnöki posztért.

Bottoms, aki a Harris-Walz kampány tanácsadója, azt nyilatkozta, hogy az alelnöknek nincs ideje interjúkat adni, mert „nagyon elfoglalt”, és nemcsak alelnökként, hanem elnökjelöltként is szerepet vállal. 

Ezt is ajánljuk a témában

Hozzátette, hogy Harris a kampányrendezvényein már kifejezi politikai álláspontjait a választók számára, még ha nem is a média által preferált formában.

„Ma is hallhattuk, ahogy ezekről a politikai kérdésekről beszélt” – magyarázkodott Bottoms. „Lehet, hogy nem egy-egy interjú formájában, de hallhattuk, hogy Georgiában kifejtette a véleményét a reproduktív szabadságról.”

Harris augusztus 29-én adott először nagyobb interjút a CNN műsorvezetőjének, ahol az alelnökjelöltje, Tim Walz, Minnesota kormányzója is mellette volt. Harris emellett leült beszélgetni a philadelphiai ABC hírszolgáltatóval, majd egy spanyol nyelvű rádiós műsorvezetővel, valamint a Fekete Újságírók Országos Szövetségének ülésén tartott panelbeszélgetésen is részt vett.

Ezzel szemben a 78 éves Donald Trump már legalább háromszor annyi interjút adott mint ellenfele, köztük egy egyórás beszélgetése is volt Elon Musk-kal az X Spaces-en. 

J.D. Vance ohiói szenátor és republikánus alelnökjelölt, pedig rendszeresen megjelenik a vasárnapi politikai műsorokban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Picnic Niki
2024. szeptember 21. 12:40
Tanult OV-tól. A példa ragadós
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 21. 12:22 Szerkesztve
>>rasag 2024. szeptember 21. 10:35 annyi Trumpot ajnározó és Harris-t fikázó cikk van. Félnek, hogy a két bohóc együtt fog a levesbe menni? << Trump és Harris együtt mennek a levesbe? Akarsz róla beszélni?
survivor
2024. szeptember 21. 12:14
Kanalas Maris nyer... Fogadok bárkivel bármibe.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 11:57
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­­­k­e­­l­­­d­­­ ­­a­ ­­­s­­­z­­e­­­x­­­i­ ­­p­­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!