„Micsoda hétvége! Csehország után a szomszédban is Patrióta-győzelem” – így reagált Szijjártó Péter a Szabadságpárt győzelmére

2024. szeptember 30. 06:31

A külügyminiszter leszögezte: „Szövetségeseink végeztek az első helyen”.

2024. szeptember 30. 06:31
KICKL, Herbert

Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

„Micsoda hétvége!! Csehország után a szomszédban is Patrióta-győzelem” – értékelte az ausztriai választás eredményét Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap esti Facebook-bejegyzésében.

„A Szabadságpárt még soha nem nyert parlamenti választást Ausztriában. Most viszont szövetségeseink végeztek az első helyen. 

Nem a háborúra, nem a migrációra és nem a genderpropagandára! Bravó, nagy-nagy gratuláció! 

Herzlichen Glückwunsch!” – írta a tárcavezető.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zrx8
2024. szeptember 30. 08:58
@Jospehe998: "Csak hogy hol tudnak majd kormányt alakítani az a kérdés. " Ez a gond szerte Európában, hogy a hazát sokféleképpen lehet elárulni, de csak egyféleképpen lehet szeretni. Így, kellő számú libsi alakulatot kreálva le tudják fedni a nemzeti oldallal valamiért elégedetlenek teljes skáláját, amelyek a választás után hirtelen félreteszik az ellentéteiket.
sexykitty-5000098
2024. szeptember 30. 08:50
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­k­e­­l­­d­ ­a­ ­s­z­­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­­u­n­c­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
ittésmost
2024. szeptember 30. 08:48
Látom, itt egyesek ragaszkodnak, hogy a normalitást, a haza, a magyarság, az emberi méltóság, a gyermekek jó, igaz emberré nevelése védelméért küzdő erőket ezentúl "fasiszta-náci-szélsőjobb" névvel illessük. Hülyeség, de hát ha ragaszkodnak akkor nevezzék annak. Mi meg nevezzük őket A.Dugin meghatározásával: GLOBALOKRATA LIBERTÁNSOKNAK - mert nem kommunisták, rosszabbak.
files32
2024. szeptember 30. 08:47
Ez legyen a legszebb hétvégéd kakadu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!