Kitálalt Stoltenberg: Ez kevés lesz Putyinnal szemben

2024. szeptember 19. 18:51

A NATO-főtitkár szerint egyre magabiztosabb lesz Oroszország.

2024. szeptember 19. 18:51
A Press Conference Of NATO Secretary General And President Of Ukraine In Kyiv, Amid Russia's Invasion Of Ukraine.

Nyitókép: Photo by STR/NurPhoto via Getty Images

A The Guardian bemutatta Jens Stoltenberg leköszönő NATO-főtitkár beszédének szövegét. Stoltenberg csütörtöki búcsúbeszédében várhatóan arra figyelmeztet majd, hogy a szövetség jelenlegi katonai kiadási célkitűzése nem lesz elegendő a jövőbeni kihívások kezeléséhez.

A főtitkár szerint a NATO-nak fel kell készülnie az egyre magabiztosabb Oroszországgal szembeni fellépésre.

A szöveg szerint a jelenlegi főtitkár jó hírnek tartja azt, hogy a szövetség teljesítette a tíz évvel ezelőtt tett ígéretét a GDP 2 százalékának védelmére fordításáról, de rögtön hozzáteszi: „a rossz hír azonban az, hogy ez már nem elég ahhoz, hogy biztonságban legyünk”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. szeptember 19. 21:49
gilou-au-clavier 2024. szeptember 19. 20:26 Az áruló gumigerincű magyarkákra s figyelni kell, gyanúsak nagyon és megbízhatatlanabbak a románoknál is, a kollektív fidesznyik néplélek, a balkáni biciklitolvaj karakter miatt. Szerencsére Berg úr is tudja ezt... Hajrá Bergek... A GumigerIncű ÁVH-tokkal is volt probléma, a köröm letépés, földelvétel és anyagi eszközök elvétele jól ment csak az egymás akasztásával merült némi problémátok.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 21:41
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­k­­e­­­l­­d­­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­c­­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Krupp Skya
2024. szeptember 19. 21:40
Ezt Adolf Hitler is észrevette.
gilou-au-clavier
2024. szeptember 19. 20:26
Az áruló gumigerincű magyarkákra s figyelni kell, gyanúsak nagyon és megbízhatatlanabbak a románoknál is, a kollektív fidesznyik néplélek, a balkáni biciklitolvaj karakter miatt. Szerencsére Berg úr is tudja ezt... Hajrá Bergek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!