Késelés Rotterdamban: egy ember meghalt, egy másik pedig súlyosan megsebesült

2024. szeptember 20. 05:53

Egy sportoktató állította meg a vérengzést.

2024. szeptember 20. 05:53
null

Nyitókép forrása: Eva Vlaardingerbroek X-oldala
 

Csütörtök este egy késekkel felfegyverzett férfi megölt egy embert és megsebesített egy másikat a rotterdami Erasmus hídnál – számolt be róla az AP News. Wessel Stolle rendőrségi szóvivő szerint egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi lehetett az elkövető indítéka [miközben a késelő a szemtanúk szerint azt üvöltözte, hogy „allahu akbar” – a szerk.]. 

Minden lehetséges forgatókönyvet megvizsgálunk

– tette hozzá.

Egy sportoktató állította meg a vérengzést

A lap szerint a helyszínen tartózkodó szemtanúkra hivatkozva arról számolt be, hogy egy férfi két késsel, véletlenszerűen támadt az emberekre, miközben „Allahu Akbart” kiabált. Szerencsére a helyszínen tartózkodott egy sportoktató is, aki a lap szerint eleinte azt hitte, hogy csupán két ember verekszik a hídon, mikor közelebb ért, csak akkor tudatosult benne, hogy egy támadásról van szó, ugyanis az elkövető két hosszú késsel a kezében hadonászott, megpróbálva minél több embert megsebesíteni. A sportoktatónak végül sikerült lefegyvereznie a támadót.

Az esetről a holland politikai kommentátor, Eva Vlaardingerbroek is beszámolt a közösségi oldalán.

A férfi azt kiabálta, hogy »Allahu Akbar«, és a szemtanúk szerint »minél több embert akart megtámadni«, végül egy sportoktató állította meg

– írta.

Eva Vlaardingerbroek bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Varga Mátyás Zsolt

Mandiner

Idézőjel

Így múlik el Európa dicsősége?

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fegyenc8
2024. szeptember 20. 08:56
Azonnal meg kell büntetni Magyarországot! És a fociválogatottnak 4 zártkapust! Amúgy meg elszigetelt eset. Jóravaló fiatamebernek ismerték a szomszédai, a szomszéd néninek rendszeresen bevaásárolt. A barátai szerint akkor radikalizáódott, amikor látott egy riportfilmet a magyar határkerítésről. Ez okozta benne a törést.
Kormánypárti2
2024. szeptember 20. 08:41
Ez már annyira természetes jelensége a balliberális világnak, hogy maguk a ballibsik nem is kommentelik. Megszokták a nyugati nagyvárosi szürke hétköznapokat. Ezért még Allahra sem orrolnak, csak Krisztusra, aki elvette a bűneiket, holott ők anélkül nem is tudnak létezni, mert az számukra fontosabb mint a levegő vétel.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 08:36
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­ ­­s­z­­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
zrx8
2024. szeptember 20. 08:31
Akkor - ha jó libehhálisok akarunk lenni - nevezhetjük a sportoktató közbeavatkozását gyűlölet-közbeavatkozásnak (ahogy Vlaardingerbroek CPAC-es beszédét törölte a JewTube „gyűlöletbeszéd”-re hivatkozva)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!