Itt a digitális diktatúra? – szakértő a közösségi oldalak botrányairól (VIDEÓ)

2024. szeptember 06. 18:13

A balliberális elitek a szólás- és véleménynyilvánítási szabadság egyik utolsó bástyáját is célkeresztebe vették.

2024. szeptember 06. 18:13
null

Nyitókép: Brendan SMIALOWSKI / AFP

Tóth Máté energiajogász a Patrióta csatorna új videójában a közelmúlt azon botrányait vette górcső alá, amelyek a legnagyobb közösségi médiumok tulajdonosait érintették. A szakértő szerint ezekre az ügyekre azért is érdemes odafigyelnünk, mert a közösségi oldalakon történő szabályozott és manipulált információáramlás nem csak a mindennapi életünket és a kultúrafogyasztási szokásainkat, de a politikai választásaink kimenetelét is nagy mértékben befolyásolhatják.

A Facebook alapítója, Mark Zuckerberg levélben ismerte be, hogy az amerikai demokraták érdekében, a Biden-kormány nyomására cenzúráztak olyan tartalmakat, amelyek veszélyt jelenthettek a washingtoni balliberális elitre, mint például az elnök fiának, Hunternek a korrupciógyanús ügyeiről szóló tudósítások. 

– mondta a műsorában Tóth Máté, majd hozzátette, hogy „ha ez nem lenne elég, az is kiderült, hogy Elon Musknak, az X-re átkeresztelt Twitter tulajdonosának illegális alkut ajánlott Brüsszel annak érdekében, hogy titokban cenzúrát vezessen be a platformon. Musk ezt elutasította, de Brüsszel nem adta fel terveit, hogy az X-et (is) cenzúra bevezetésére ösztönözze”. 

A Patrióta videóját itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
g50423c
2024. szeptember 07. 13:45
Én ezt egyszerűen megoldottam. Nem használom a fuckbookot, x-et és társait. youtube-ot is egyre kevesebbszer helyett ott van a rumble, odysee. Windows helyett linux és az összes cukorhegyhez hasonló ZS bekaphatja...
steinamanger-2
2024. szeptember 06. 22:12
Mikor lesz hír az M1-en? Fidesz legfelsőbb köreiben is tudnak már róla, hogy video- és fényképfelvételek keringenek Bese Gergőről, a NER-es körökbe bejáratos Orbán-rajongó katolikus papról, amint melegpartikon vesz részt. Mindeközben Bese nyilvánosan fellép az “LMBTQ-propaganda” ellen. Az illetékes érsek előtt ismert az ügy és már fel is függesztették a plébánost a papi szolgálat alól." lap emlékeztet: Bese papi hivatása mellett közszereplő és közíró, aki rendre nyilvánosan, vagyis televízióban, rádióban és online felületeken is hitet tesz egyháza – és főként a Fidesz-kormány – alapelvei mellett. Annyira, hogy ő szentelte meg a Miniszterelnökségnek helyet adó egykori Karmelita kolostort, a PestiSrácok.hu és a Megafon irodáit, fellépett az LMBTQ-propaganda és Hodász András ellen, családi egyesületei pedig bő 100 milliós támogatást kaptak az államtól – sorolta a lap
zsocc44
2024. szeptember 06. 21:06
Kedves “szakértő” úr! Felhívom a figyelmét, hogy a szosölmedia nélkül is kiválóan, egészségesen lehet élni! Sőt “tartalmat fogyasztani” sem kötelező… erre remek megoldás, ha megszünteti a felhasználói fiókját mindegyik ilyen felületen! Nagyon fontos, hogy elhiggye, ha kinyitja az ablakot, meglehetősen pontos és időszerű időjárási információkhoz juthat bárki! Mi több! Az emberek képesek beszélni! Dög unalmas emoji és gif dömping nélkül, de pár tízezer évig egész jól elboldogultunk ezzel. Sőt léteznek még könyvek is!
herden100
2024. szeptember 06. 20:37
m.youtube.com/watch?v=6p83IbLrU50&t=470s&pp=ygUGQmFyYWth pin.it/3knPUCRrV pin.it/1itcQHTim pin.it/128PWGvO0 pin.it/5jWF2j6E9 pin.it/6NYuZ65Bh pin.it/7dUqbIGSl pin.it/6HnOf4Cia pin.it/5JN0WSDtr pin.it/5hxM99ifw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!