Ideológiafeletti gengszterinternacionálé

2024. szeptember 25. 05:45

A naivak rácsodálkoznak, hogy venezuelai komcsik, iráni fundik, kínai bolsik, orosz faskókomcsik hoznak létre nyugatellenes internacionálét.

2024. szeptember 25. 05:45
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Alekszej Druzsinyin

„A naivak mindig rácsodálkoznak, hogy venezuelai komcsik, iráni fundik, kínai bolsik, orosz faskókomcsik, stb. hoznak létre nyugatellenes internacionálét. Ennyire nem számít az ideológia? Hát persze hogy nem. A pénz számít, a diktatúra számít, vagyis az, hogy semmiféle kontroll ne legyen a hatalmuk felett, és azt tegyenek, amit akarnak. Ideológiafeletti gengszterinternacionálé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000089
2024. szeptember 25. 09:15
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­k­­e­­­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­­z­­­e­­x­i­­ ­­p­u­­­n­c­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. szeptember 25. 09:15
Mi az a faskókomcsi???
radagast
2024. szeptember 25. 09:02
Azokat diktatúrázza akik próbálnak kibújni a FED diktatúrája alól,akinek a tudjuk kik a tulajdonosai,és akiket nem nevezünk meg mert rőgtön összeesküvéselméletes alusipkás laposföldhívő antiszemiták leszünk.
cutcopy
2024. szeptember 25. 08:52
"A pénz számít, a diktatúra számít, vagyis az, hogy semmiféle kontroll ne legyen a hatalmuk felett, és azt tegyenek, amit akarnak. Ideológiafeletti gengszterinternacionálé.”" Ráismerek, ők a nyugati neolibernyák elvtársaid..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!