Egyre közelebb a harmadik világháború? „Fájdalmas válasszal” fenyegették meg a NATO-t az oroszok

2024. szeptember 04. 13:48

Végzetes lehet amennyiben Kijev NATO-fegyverekkel folytatja az orosz területeken való támadásokat.

2024. szeptember 04. 13:48

Nyitókép: Alexey Nikolsky / The Russian Presidential Press and Information Office

Azonnali és fájdalmas válaszra számíthat a NATO az ukránok újabb terrorakciói esetén – mondta el a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórumon Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő. A politikus szerint Európában már nincs szó demokráciáról és emberi jogokról – írja a Magyar Nemzet.

A NATO azonnali és fájdalmas választ kap Oroszországtól Kijev újabb terrorakciói esetén – idézi Marija Zaharova orosz külügyi szóvivőt a Life.ru orosz hírportál. Zaharova szerint a nyugati politikusok elveszítik a realitásérzéküket.

Európában már nincs szó demokráciáról és emberi jogokról, csak Oroszország stratégiai vereségéről álmodnak – mutatott rá az orosz külügyi szóvivő.

Az ukrán haderő rendkívül nehéz helyzetbe került a fronton, ezért igyekszik Kijev rávenni a partnereit az általuk átadott fegyverekre vonatkozó korlátozások feloldására – írja a TASZSZ orosz hírügynökség, szintén Zaharovát idéve.

Ez azonban Kijev számára a baj terve lesz, nem pedig a győzelem terve – mondta az orosz külügyi szóvivő, aki a Keleti Gazdasági Fórumon vesz részt Vlagyivosztokban.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2024. szeptember 04. 19:56
A kérdés, Európában, Magyarországon halnak meg gyermekeink, unokáink, vagy Amerikában is. Egyik helyen sem következzen be, a politikusokat az akasztófára.
canadian-deplorable
2024. szeptember 04. 19:13
LOL, még egy nap, még egy vörös vonal. A NATO eddig még az összes vörös vonalukat nem csak átlépte, hanem röhögve táncoltak rajtuk. Az igazán veszélyes ember soha nem fenyeget, hanem csendben marad, aztán egyszer csak keményen odabasz. Az oroszoknak csak a szája jár. Oroszország papírtigris.
vandor-58
2024. szeptember 04. 18:57
Na most már úgy vagyok vele mi a francnak szarakodnak atomot mindenhova és egyszer és mindenkorra beteljesedik az aminek meg kell történnie mert egyre inkább úgy tűnik ez a sorsunk inkább pusztuljon minden mint egy háború borzalmait látni és átélni.
Hekimeki
2024. szeptember 04. 18:30
Ha az usával történne mindez, már régen szarrá bombázta volna azt az országot amelyik ezt csinálnál vele. PUTYIN MÉG TÚL TÜRELMES IS MÁR EZEK UTÁN ❗❗❗👍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!