Brit hírszerzés: Nagy bajban van Zelenszkij, összeomolhat a teljes ukrán védelem a frontokon

2024. szeptember 15. 15:52

Az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma vasárnap ismét közzétette az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos szokásos jelentését.

2024. szeptember 15. 15:52
null

Nyitókép: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

Az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma vasárnap ismét közzétette az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos szokásos jelentését, amelyben az ukrajnai és oroszországi frontok jelenlegi helyzetével foglalkoztak – olvasható a Portfólión

A hírszerzés három fő megállapítást tett:

  • Oroszország gyors ütemben folytatja az offenzívát a front különböző szakaszain.
     
  • Az oroszországi Kurszk régióban, ahol az ukrán csapatok augusztus közepe óta nyolcszáz-kilencszáz négyzetkilométernyi területet foglaltak el, Moszkva ellentámadásba kezdett. A deszantosok és tengerészgyalogosok támadást indítottak az ukránok által elfoglalt kiszögellés nyugati szárnya ellen, és valószínűleg több falut visszafoglaltak.
     
  • Kelet-Ukrajnában az oroszok fokozatosan előrenyomulnak Vuhledar és a fontos logisztikai központ, Pokrovszk környékén. Ugyanakkor Pokrovszk felé az elmúlt héten nem indult komolyabb offenzíva, Moszkva inkább oldalirányba terjeszti ki az ellenőrzést.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 15. 23:52
napfenyes.hu/cikkek napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-tanitasok-szellemi-tenyek-tortenesek/homo-christianus-gondolatok-a-kereszteny-emberrol napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚
herden100
2024. szeptember 15. 23:51
VESSZEN TRIANON!!! vm.tiktok.com/ZGebFk4Vc/
Hohokam
2024. szeptember 15. 21:48
Na akkor mi is van a várható, sőt biztos orosz vereséggel?
figyelő4322
2024. szeptember 15. 20:28
A brit hírszerzés eddig inkább túl optimista volt az ukrajnai helyzet felmérésében. Mi történhetett, hogy most hirtelen kicsit objektìvebb lett? Ja, hogy így akarja rávenni a NATO országokat, hogy öntsenek még több kincset az Ukrajna nevű feneketlen kútba? Így már talán érthetőbb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!