Rendkívüli!

Minden külföldi útját lemondta Orbán Viktor

„Azért nincs Magyarországon terrorveszély, mert nincsenek is iszlamisták” – Balliberális valóságtagadás mesterfokon

2024. szeptember 06. 22:18

Belegondolni sem merek abba, milyen országban élnénk, ha egy balliberális-kormányzatnak kellett volna a hazánkat érintő biztonsági intézkedésekről döntenie 2015-ben.

2024. szeptember 06. 22:18
FRA : BASTILLE DAY : Repetitions du defile du 14 Juillet
Jurák Kata
Jurák Kata
Pesti Srácok

Nyitókép: Arthur Nicholas Orchard / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

„Terrortámadásnak minősítették a német hatóságok a müncheni lövöldözést Az elkövető egy 18 éves osztrák állampolgár volt, a hatóságok szerint a férfi az 1972-es müncheni terrortámadás évfordulóján készült merényletre a konzulátus ellen. A lelőtt fegyveres férfit az Iszlám Állam terrorszervezethez köthették szálak, a támadás a Karolinenplatz környékén történt, München belvárosa közelében. Talán most már a német belügyminiszter is felismeri, mekkora veszélyt rejt magában az elmúlt évtized elhibázott migrációs politikája, a valóság tagadása, ami egyébként nem csupán az európai balliberálisokra, de a hazai ellenzékre is jellemző. Még 2014-ben került a figyelem középpontjába az a hír, mely szerint az Iszlám Állam »Europa« nevű tartományának lenne része Magyarország. 

Már akkor is jelezték – más európai titkosszolgálatokkal együtt -, hogy a migráció és a terrorizmus között közvetlen kapcsolat van, de ezt az információt csak a magyar kormány vette komolyan. Elgondolkodtató, mennyi ember életét menthették volna meg, ha a haladó nyugati vezetők sem tagadták volna le a valóságot…

űÁlprobléma, műbalhé, hazugság – ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel tagadta, illetve próbálta jelentéktelennek beállítani a tömeges migrációt, annak veszélyeit, valamint a bevándorlók tagállamok közötti kötelező elosztásáról szóló brüsszeli terveket a dollárbaloldal az elmúlt években. Alig néhány hónapja pedig a német belügyminiszter közölte, hogy »nem kell annyira félni az iszlamizmustól, mert az, ellentétben a jobboldali szélsőségesekkel, nem akarja megdönteni a rendszert«. Megdöbbentő ez a fajta politikai gondolkodás és felelőtlenség, ami ismét emberéleteket sodort veszélybe. A migráció halálos áldozatai sem hatják meg a brüsszeli vezetést, migrációs paktumot fogadnak el és a bevándorló kvótákat erőltetik. 

Aggasztó eredményeket közölt egy alsó-szászországi felmérés, mely szerint a 15 éves muszlim vallású diákok 68 százaléka fontosabbnak tartja a Korán szabályait, mint a német törvényeket. Felfoghatatlan, hogy a többszáz halálos áldozattal járó terrorcselekmények ellenére is képesek a migrációt támogatni, holott tudják, azzal a terrorfenyegetettség is erősödik. Joggal merül fel kérdésként: miért nem érdekli őket? ”

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. szeptember 08. 16:16
KEDVES KATA! HAZUGSÁGGAL indulni az új munkahelyre KERESZTÉNYHEZ méltó? PLÁNE ahhoz a laphoz! Hm....?
gyaloggos
2024. szeptember 08. 16:15
AJAJAJJ! MOST olvasok, hogy JURÁK KATA elhagyja a Pesti Srácokat, amiért kolléganője a pedofil papokról írásába keverte Bese Gergőt is. AZTUÁN meg azt olvasok, hogy JURÁK KATA már 8 nappal Bese Gergő botrányának nyilvánosságra kerülése előtt MEGEGYEZETT HUTH-tal, hogy megy, a VASÁRNAP főszerkesztője lesz. NAHÁT nahát és hm....?
orokkuruc-2
2024. szeptember 08. 09:32
butapesten is kéne pár jellemzően ara tevékenység. Talán abból tanulnának a karigeri szavazók.
agglomeracioskarrieristaadocsalopolgar
2024. szeptember 08. 08:46
Azért egyszer végig lehet menni Budapesten. Tele van arab meg török kinézetűvel (nem turisták és nem cigók)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!