Sejtelmes nyilatkozatot tett az ukrán hírszerzés vezetője, csakhogy Putyin sem ma kezdte

2024. szeptember 07. 20:32

Kirilo Budanov szerint már a Fekete-tenger sem Oroszországé. Kérdés azonban, mit szól ehhez az orosz elnök.

2024. szeptember 07. 20:32
Kirilo Budanov

Nyitókép: Maxym Marusenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

„A legjobb ukrán szakemberek által jelenleg fejlesztett pilóta nélküli rendszerek már képesek akár 1800 kilométeres távolságból is eltalálni orosz katonai célpontokat” – jelentette be az ukrán védelmi hírszerzés vezérkari főnöke, Kirilo Budanov Facebook-bejegyzésében a katonai hírszerzés napja alkalmából.

Azok a katonai repülőterek, amelyek állandó fenyegetést jelentenek a békés ukrán városokra, megremegnek majd a légitámadásoktól.

Az orosz infrastruktúra egésze veszteségeket szenved majd. Oroszország a provokálatlan háború és egy szuverén állam földje elleni támadás rossz útját választotta” – írta Budanov, akinek a bejegyzésére az Unian híva fel a figyelmet.

Budanov arról is írt, hogy az ukrán katonai hírszerzés sikeres akcióinak köszönhetően

Ukrajna idén bebizonyította a világnak, hogy a Fekete-tenger nem Oroszországé.

„Kényszerítettük az ellenséget, hogy biztonságos távolságba helyezze a flottáját, hogy elhagyja a tengeri határokat, amelyeket sokáig a sajátjuknak tekintettek. Ez azonban illúzió” – hangsúlyozta Budanov.

Kérdés, hogy mit szól a fentiekhez Vlagyimir Putyin orosz elnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 09. 11:43
Putler elvtárs ereiben is a kágébé folyik… Ezért is szolgálja őt a potrohos tolvaj…
MaBaker
2024. szeptember 09. 10:07
Provokálatlan háború... jajj! Ilyenkor mindig elfog a hányinger
csakegyittlako
2024. szeptember 08. 15:12
Igen hirtelen nagyon megokosodtak azok a mérnökök. Csak azt nem árultad még el, hogy véletlenül jobbára az angol az anyanyelvük, és ejróban, vagy fontban, dollárban kapják a fizetésüket. Kicsi rigó, te is úgy nézel ki mint aki jófajta anyagot szívott. Ilyen nyilatkozat után, meg biztos is vagyok benne. Egyszerre csak úgy nálatok sem lehet mindenki ennyire defektes a fejében. Azok az orosz csapatok, ha 100% -on működnének, már régen nem nyilatkozgatnál, mert mint hősi halott be lennél temetve valami árokban. Ha ennyire értenél hozzá ahogy nyilatkozol, akkor látnád hogy nem is nagyon erőltették eddig a dolgokat szerencsétekre. De ha még húzkodjátok a bajuszát, könnyen elfogyhat a türelme. Nektek csak egy bomba is elég, és vége.
Zjzj
2024. szeptember 08. 13:06
A hirszerzo szakmaban az a fontos amit nem mondanak…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!