Az oroszok szerint Zelenszkij arra vár, hogy megmentsék és hátradőlhessen, ezért vonná be a NATO-t a háborúba

2024. szeptember 29. 07:09

Megmentik vajon Ukrajnát egy világháború árán?

2024. szeptember 29. 07:09
DUDA, Andrzej; BIDEN, Joe; VON DER LEYEN, Ursula; ZELENSZKIJ, Volodimir; BENEDIKTSSON, Bjarni; NAUSEDA, Gitanas; GOLOB, Robert; OSMANI, Vjosa; MICOTÁKISZ, Kiriákosz; STARMER, Keir; SCHOOF, Dick; MONTENEGRO, Luís

Nyitókép: MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski

A TASZSZ orosz állami hírügynökség arról ír, hogy az orosz külügyminiszter, Szergej Lavrov szerint az ukrán elnök szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fő célja, hogy a NATO-országokat bevonja az ellenségeskedésbe, ezután 

csak félreállna és végignézné, ahogy megmentik”.

Zelenszkij mindent megtesz azért, hogy kiprovokálja a NATO-országok bevonását – mondta Lavrov, aki párhuzamot vont az izraeli hatóságok libanoni intézkedései és Kijev politikája közt között is. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000096
2024. szeptember 29. 09:17
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­k­e­l­d­ ­a­­ ­­­s­­z­e­­­x­­­i­ ­p­­u­­­n­­c­­­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Skywalaker_bp
2024. szeptember 29. 09:09
Vegyük a tényeket. Ukrajna ritka földfém készlete a legnagyobb Európában. A mikrocsip gyártáshoz és az autóiparhoz szükséges valamennyi ritka fém megtalálható. Van egy kis gond, Keleten van és most pont ott vannak az oroszok. De az oroszok még mindig nyugat fele jönnek. Hát szar ügy Európának mert így csak Kína és Oroszország és Szerbia maradt ahonnan vehetnének ,de azokat okos Eu politikusaink, elküldték a kínaikat a kurva anyjukba. Így szépen lehet majd európai modern ipart építeni... No ezért támogatják ezerrel a háborút, de a bibi még ebben, hogy Amerika meg felvásárolta a keleti területek jelentős részét. Tehát, ha mégis nem az orosz akkor Amerikától kellene kuncsorogni. Biztosan adnának Európa iparának fejlesztésére nem?
rugbista
2024. szeptember 29. 08:53
Hát ha a NATO beavatkozik, akkor Zselé nyugodtan hátradőlhet. Egy sírban. Ami baj, az az, hogy valószínűleg velünk együtt.
Kovács Ubul
2024. szeptember 29. 08:50
Igazmondó Lavrov szerint 2022-ben a Nyugat egy ártalmatlan hadgyakorlat miatt hisztériázott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!