Az oroszok nyolc öklöt látnak, az egyiket Magyarországon – Moszkva már a harmadik világháborúra készül

2024. szeptember 03. 12:06

Oroszországban úgy gondolják, hogy a NATO már a lerohanásukat tervezi, amikor a keleti blokk nyolc állama megkapja a frontvonal zászlóaljának státuszát.

2024. szeptember 03. 12:06
null

Nyitókép: AFP/Vyacheslav Prokofyev

A NATO többnemzetiségű harccsoportokat készít elő a keleti blokk országaiban, a szövetség Oroszország lerohanását tervezi – írja a Lenta a Cargrad elemzésére hivatkozva.

A kiadvány szerint

a NATO már nyolc öklöt tart készenlétben arra, hogy lecsapjon az orosz államra: Bulgária, Észtország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia és Szlovákia a frontvonal zászlóaljainak státuszát kapták.

A cikk idézi Alekszandr Artamonov katonai szakértőt, aki hangsúlyozta, ha ilyen típusú nagy csapatokat alakítanak ki, akkor joggal beszélhetünk teljes körű konfliktusról. Hozzátette, amikor a NATO egy 250 ezer fős gyorsreagálású egység létrehozásáról döntött, azzal egy veszélyes katonai tervet alkotott meg.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 411 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
veszettfejsze
2024. szeptember 04. 15:15 Szerkesztve
Miért látnak 8 ökröt? Miért ökrözik a Miniszterelnök Urat? Szerintem nem ezt érdemeltük! A hét sovány ökör megeszi a kövér ökröt. Benne van a Bibliában. Ezt kellene meggondolni!
veszettfejsze
2024. szeptember 04. 15:12
Szóval fosnak. Jó. Szétbaszunk Vologya, a Főnök nem véletlen erősíti a honvédséget, holnap már a tarkódra lép. Ideje szerényedni Moszkvában.
megmond6tom
2024. szeptember 04. 09:37
Már megint! Megint a volt szoci blokk országait küldenék a csatatérre (Bulgária, Észtország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia és Szlovákia) . Térjetek már észhez b+! Mi, ti kapjuk, kapjátok az első csapásokat. A nyugatiak meg röhögnek a markukba. Nem hiszem el, hogy ennyi agyhalott állat vezeti az EU országait (tisztelet a kivételnek)...
tizennyolcfok
2024. szeptember 04. 09:32
hát hiába szopja itt orbán csőcseléke putyin faszát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!