Amerikai elnökválasztás: Soros György országszerte több mint 200 rádióállomást vásárolt

2024. szeptember 25. 18:49

Az amerikai Szövetségi Hírközlési Bizottság jóváhagyta az üzletet, amely gyorsított eljárásban, a szokásos felülvizsgálati folyamat megkerülésével valósult meg.

2024. szeptember 25. 18:49
null

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, a Soros György által támogatott baloldali szervezetek hálózata a bevándorlók és menekültek honosításán és mozgósításán dolgozik annak érdekében, hogy aktivizálhassák őket az ingadozó államokban. A szervezetek nem is titkolják, hogy céljuk az országos, állami és helyi választások kimenetelének befolyásolása.

Délután érkezett a hír, miszerint a milliárdos az elnökválasztás előtt nagybevásárlást tartott a médiában, Soros György eljárás nélkül, soron kívül kapott engedélyt országszerte több mint 200 rádióállomás megvásárlására – számolt be a The New York Post

Az amerikai Szövetségi Hírközlési Bizottság (FCC) jóváhagyta azt az üzletet, amely gyorsított eljárásban, a szokásos felülvizsgálati folyamat megkerülésével valósult meg, alig több mint egy hónappal az amerikai elnökválasztás előtt. Ennek eredményeként Soros György amerikai üzletember országszerte több mint 200 rádióállomás tulajdonjogát szerezheti meg.

A lap jelentése szerint a bizottság három demokrata párti tagja támogatta a döntést, míg a két republikánus ellene szavazott. Az FCC előírásai alapján külföldi cégek részesedése amerikai rádióállomásokban nem haladhatja meg a 25 százalékot. Soros a tranzakcióhoz külföldi befektetést vett igénybe, és egy külön kérvényben arra kérte a bizottságot, hogy mellőzze a hagyományos felülvizsgálati eljárást.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bispora
2024. szeptember 25. 21:22
Ezekkel a rádióadókkal a számítások szerint 165 millió választót tudnak közvetlenül befolyásolni sorosék!
Kristály
2024. szeptember 25. 21:01
Ezt is kár volt megmenteni a nácik kezéből. Itt mentették meg Magyarországon ezért áll bosszút minden percben az országon . A sátánista.
sexykitty-5000091
2024. szeptember 25. 20:30
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­s­z­e­x­­i­­­ ­p­­u­­­n­c­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
zakar zoltán béla
2024. szeptember 25. 20:27
Az aTvhuuuuuuuu-n Petike Müszikélt Györgyikével. Ez utóbbi egy darabig próbálta túlbeszélni Petyikét, de nem sikerült. Két áruló egy kalapban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!