„Ez szégyenletes!” – Zelenszkij beavatkozhat az amerikai választásokba

2024. szeptember 24. 11:51

Trump fiának elege lett az ukrán elnök játszmáiból.

2024. szeptember 24. 11:51

Fotó: Andreas Arnold / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Az Egyesült Államokban tett látogatást Volodimir Zelenszkij – erről írt a The New Yorker.

Az ukrán elnök lényegében külföldi vezetőként Kamala Harris mellett kampányol amerikai földön.

Donald Trump Jr. a közösségi médiában kifejtette, hogy teljesen felháborította Zelenszkij több, az amerikai elnökválasztást érintő kijelentése. „Tehát egy külföldi vezető, aki több milliárd dollárnyi támogatást kapott az amerikai adófizetőktől, most eljön az országunkba, és van képe megtámadni a republikánusok elnökjelöltjét?

És ezt pont azután teszi, hogy egy ukránbarát fanatikus megpróbálta meggyilkolni az apámat? Szégyenletes!”

– fogalmazott Trump fia.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
falcatus-2
2024. szeptember 24. 15:15
"És ezt pont azután teszi, hogy egy ukránbarát fanatikus megpróbálta meggyilkolni az apámat? ..." és erről nem is fognak lemondani
koronaszepe
2024. szeptember 24. 14:53
Az ukrán elnök lényegében külföldi vezetőként Kamala Harris mellett kampányol amerikai földön. --- Ez elfogadhatatlan! Ez olyan, mintha a magyar miniszterelnök Trump mellett kampányolna amerikai földön!
2024. szeptember 24. 12:40 Szerkesztve
Zeli azon buzgólkodik, hogy a demokraták még a választások előtt valami világháborús helyzetet robbantsanak ki Biden-bábu rábólintásával. Elvégre a hadiiparnak és a világkonfliktusoknak továbbra is pörgetniük kell Amerika gazdaságát.
2024. szeptember 24. 12:38 Szerkesztve
Szegény ukránok..., azt hiszik, hogy az USA nekik milyen jó barátjuk... Az ukránok akkor fognak igazán nagyot nézni, amikor az amerikaiak majd felteszik nekik a kérdést: - Na, mit gondoltok, miért támogattunk mi titeket olyan odaadóan? - ??? - Hát azért barátaim, hogy most viszont ti adjátok oda nekünk azt, ami nektek van. Az amerikaiak hátsó gondolatait nem nehéz megfejteni. Ök azt akarják, hogy senki ne gyözzön, - mert aki gyöz, annak utána nagy pofája lesz, és az nem kívánatos -, tehát Ukrajna is, Oroszország is gyengüljön le, amennyire csak lehet. Az USA igazából azt szeretné, ha az egész világ munkaképes koldusokból állna, akik mind neki dolgoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!