Aggodalom

2024. szeptember 04. 07:28

A nyári EP- és a hétvégi németországi választások után aggódni kezdett a balliberális elit.

2024. szeptember 04. 07:28
null
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Látószög

Nyitókép forrása: A Daily Mail Youtube-oldala

„Aggódnak a demokrácia miatt. Aggodalmuk alapja, hogy az istenadta nép a demokratikus választásokon egyre inkább nem úgy szavaz, ahogy szerintük szavazni kellene. Az lenne a kívánatos, ha mindenki úgy voksolna, ahogy azt ők helyesnek gondolják, tehát nem szabad választás lenne, hanem egyirányú szavazás, olvasd: diktatúra. Amit tehát ők demokratikusnak gondolnak, az mélységesen antidemokratikus.

Aggódnak a választások tisztasága miatt is. Ezért minden fegyvert bevetnek, minden profithajhász céget, szórakoztatóipari eszközt arra használnak fel, hogy manipulálják a választókat.

Továbbá aggódnak a klímaváltozás miatt, bűntudatot keltenek az egyes emberben, aki a szemükben nem személy, hanem pusztán egy ökológiai lábnyom. Mindezt úgy, hogy folyamatos, egyre nagyobb mértékű fogyasztásra sarkallnak, majd jóemberkedve ejnyebejnyéznek nagyon távoli vidékeken termesztett biotermékek fölött a Távol-Keleten gyártott telefonjaikba pötyögve. A fogyasztási javakat tengeri úton szállítják, aminél környezetszennyezőbb jelenleg aligha létezik.

Ez az ő világuk, ebből élnek jobban, mint a világ nagyobbik része – és mindannyian megfizetjük az árát.  

Aggódnak a fokozódó bűnözés, a közbiztonság romlása miatt. Rácsodálkoznak arra, hogy az általuk menedzselni kívánt ellenőrizetlen, tömeges migrációval olyan kódolt konfliktusokat importálnak Európába, amiknek a következményeiért aztán aggódhatnak fegyveresen őrzött elit negyedeikben, házaikban.

Aggódnak a kirekesztés és az áldozatinak tekintett csoportok miatt. Befogadásra és toleranciára szólítanak fel, majd ugyanazzal a mozdulattal mindenkit kirekesztenek, ellehetetlenítenek, egzisztenciálisan tönkretesznek, aki nem ugyanúgy gondolkodik, mint ők.

A balliberális elit szerint a nyugati fehér férfi bűnös, de ha ugyanaz a nyugati fehér férfi nőnek érzi magát, akkor áldozat.
Ehhez semmi mást nem kell tennie a nyugati fehér férfinak, csak deklarálnia, hogy nőnek érzi magát. Mindezt egy olyan korszakban, amikor egyre többet költünk fegyverkezésre. Oszt’ csodálkoznak, ha a világ normálisabb fele (jelentős többsége!) ezen már csak nevetni tud.

A balliberális elit láthatóan meglepődött, pedig ami történik, az a józan ész alapján előrelátható volt. Azt is tudjuk, hogy mi fog következni. Még a múlt évszázadban Nicolás Gómez Dávila egész pontosan megfogalmazta a mintázat lényegét: a liberális minden kritikus helyzetben rohan a konzervatívhoz, hogy mentse meg a liberális eszmék következményeitől.

Készüljünk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. szeptember 05. 08:15
Hajszálpontos megállapítások.
masikhozzaszolo
2024. szeptember 04. 17:17
Aggódnak a demokrácia miatt. Például egy nemzetnél az EP választáson 11 Fidesz, és 2 DK képviselő. Az EP-ben a fontosabb tisztséget a 2 DK fogja megkapni, a Fidesz meg nem. Ez az EU demokrácia. Jogos az aggódás!
Lajoss
2024. szeptember 04. 12:08
Az EP-ben a 12%-os szélsőjobb,szinte semmi… Az NDK-s fejekben 40 év mínusz van…a gyógyulás hosszabb idő…🤷‍♂️
Tegnap
2024. szeptember 04. 09:42
A fasiszta globalisták, a CDU-tól a szocikon keresztül a zöldekig összefognak és soha többet nem engedik meg, hogy választás legyen Németországban. Az igazi ajrópai, brüsszelita demokratikus elvek nevében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!