A Soros-klán nem része a hatalmi struktúrának, mégis parancsokat osztogatnak

2024. szeptember 03. 06:49

Sokszor hallottuk már, de egyszer is elgondolkodtunk-e rajta, hogy valóban ki is Soros Alex vagy a Soros-klán generálisa, Soros György? Azontúl, hogy egy amerikai baloldali oligarcha.

2024. szeptember 03. 06:49
null
Tóth Tamás Antal
Magyar Nemzet

Nyitókép forrása: Alexander Soros X-oldala

„Nem mondom, hogy egy senki ez a Soros, hiszen akkor a gyári munkás vagy jómagam is csak egy senki lennék. Nem, ők nem senkik, ők csak egyek közülünk, akiknek nincsen semmilyen politikai hatalmi pozíciójuk.

Akkor miért van mégis? Mert megvettek, megzsaroltak, megfélemlítettek embereket, akik ezek után felruházták őket hatalommal. De ők nem választott vezetők, ők nem egy politikai hatalmi struktúra részei, hanem a politikai hatalmi struktúrához kapcsolódó gazdasági maffia vezetői. A Soros-klán jelentős tényező, de nem olyan értelemben, mint bármely – akár szimpatikus, akár nem, de – megválasztott politikai vezető. 

Akkor hogyan lehet, hogy a francia elnök külön elnöki vacsorán fogadja a Soros-klán trónörökösét? Hogyan lehet, hogy a trónörökös ott van a demokraták legfontosabb rendezvényein? Ki tudja. Talán bevásárolták magukat? Talán megvették ezeket a pártokat, embereket? 

Már csak egy kérdés maradt, az a Soros Alex, aki csak hatalmon lévő politikusokkal tárgyal, Ukrajnában miért az elnöki hivatal vezetőjével cimborál?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bubi55
2024. szeptember 04. 11:32
A Soros-klán ("nem része") a hatalmi struktúrának, csak a pénztárosa és futárja és szócsöve....
Salitis
2024. szeptember 03. 22:22
soros az a maffiózó, aki megvette a 4 hatalmi ág nem választásokon kiválasztott részét a "demokratikus" világban: sajtó és jogszolgáltatás. (Ahol nem hagyták befolyáshoz jutni, ott nincs demokrácia, jelentik ki a megvettek.) Ezek birtokában bármely választott politikai ellenfelét kicsinálja. Kivéve, ahol "autokrácia" van.
2024. szeptember 03. 19:50 Szerkesztve
Hm, mintha a francos franciáknál várna néhány letöltendő év Uncle George US állampolgárra. Tehát elvileg a struktúra alján van a helye. Nem is értem miért nem fogták le, mint Durov-ot.
zatoicsi
2024. szeptember 03. 18:08
dehogynem része, van egy nemzetközi hatalmi struktúra, amelyben Soros egy igen lényeges gócpont a hálózatban. Nagyon jó videó a témában Youtube-on. Eric Weinstein - Are We On The Brink Of A Revolution? (4K) 930,494 views Sep 2, 2024 Full Length Modern Wisdom Episodes Eric Weinstein is a mathematician, economist, former Managing Director of Thiel Capital and a podcaster. It feels like the world is reaching a fever-pitch. From deep fakes to cheap fakes, AI girlfriends to senile presidents, we've never had more access to information, and yet it's never been harder to work out what is true. So, what do we do? Expect to learn Eric’s thoughts on the 2024 presidential election, whether we are being gaslit on a global scale by the media, the future of string theory and what's next for theoretical physics, why we have canned humour and what that means as a society, Eric’s thoughts on Joe Rogan, what my biggest weaknesses as a human are and much more…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!