A cseh elnökkel fotózkodott Alex Soros

2024. szeptember 01. 22:03

A cseh politikus szemmel láthatóan szívélyes, jó viszonyt ápol a Soros-birodalom örökösével.

2024. szeptember 01. 22:03
null

Nyitókép forrása: Az alexsoros Instagram-oldala

Sokatmondó kép készült Soros György fia és a cseh elnök, Petr Pavel között. A politikus szemmel láthatóan szívélyes, jó viszonyt ápol a Soros-birodalom örökösével, Alexander Sorossal.

Jó itt lenni, a globsecthinktank rendezvényén, amelyet először tartanak a gyönyörű Prágában. Többek között Csehország elnöke, Petr Pavel házigazda társaságában

– írta bejegyzésében Alexander Soros.

Soros György fiának bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OneiroNauta
2024. szeptember 02. 17:39
Kiadta neki a parancsokat?
gyaloggos
2024. szeptember 02. 16:22
rizsa66! KAMALA HARRIS 5 % -kal vezet jelenleg Trump előtt. Van egy amerikai politikus, aki eddig húsz alkalommal "jósolta meg" az elnökválasztás végeredményét, 19 alkalommal bejött a "jóslata". 13 pontból álló rendszer alapján elemez, és jelen állás szerint Kamala Harris nyer. DE! A 13 pontból több a bizonytalan ma számára, tehát TRUMP is nyerhet simán novemberben szerinte. DE! TRUMP -nak a legkisebb gondja is nagyobb lesz Magyarország problémáinál!
gyaloggos
2024. szeptember 02. 16:14
thehun! MAGYARORSZÁG van MÁÉLYREPÜLÉSBEN, nem Csehország!
thehun
2024. szeptember 02. 15:28
Soros a fasszopo, a hulye hugyagyu Pavel meg a picsanyalo!!!! Gratula az ontelt, nagykepu cseh nemzetnek....mindig azt hittek tobbek, mint a keleti szomszedaik....elindultak a nemet melyrepulesi palyan! Hajra...ugy kell nekik!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!