A háború nem konfekciótermék

2024. szeptember 27. 22:00

Mivel igen sokan szekáltak ezzel a kérdéssel kapcsolatban, itt a válaszom, szokásom szerint köntörfalazás nélkül.

2024. szeptember 27. 22:00
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

„Elkötelezett offenzív realistaként, ezt az átok-gyilok hadjáratot meglehetősen infantilisnek tartom.Az ukrán háború kontextusában dívó reflexív kardcsörtetés pont olyan ostobaság, mint ugyanezeknek a köröknek a 2022 előtti reflexív pacifizmusa.

Ezt is ajánljuk a témában

A háború nem konfekciótermék. Különböző történelmi helyzetek, különböző megoldásokat követelnek. Ennyi.”

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kepiblanc
2024. szeptember 28. 00:16
LOL, 600 ezer orosz geci lett temetve eddig. Nem arról van szó, hogy nem merne a nyugat háborozni az oroszok ellen, és ha te tényleg elhiszed, hogy ez a kis törpegeci meg a kadirov, nem lenne megbaszva a geci orosz kurva anyjával együtt, akkor te hülyébb vagy mint bárki a történelem folyamán. Az orosz gecikkel trágyázzuk európa földjét, te meg ócska kápóként folyamatosan ajnározod itt az iráni gecikkel szövetkező putinkát meg orbánt! Meg lesz baszva az orosz oroszkurvanyácskával együtt! 🤡 Nulla az oroszoknak a gyáva kis gecijei, nem katonák ezek, de még embernek sem lehet nevezni egy olyan gyáva szar népet, amely soha nem volt képes kiharcolni a szabadságukat, ugyan már az orosz gecik rettegnek még az álmacsó kis orosz törpegecitől a putinkától meg az ilyen csicska kadirov féle köcsögöktől is, nem csoda ha még jobban rettegnek azoktól akik nem félnek a kis kopasz orosz törpegecitől pláne nem egy köcsög kadirovtól, ugy viselkedik ez a kadirov is mint valami rossz buzi! 🤣
sexykitty-5000095
2024. szeptember 27. 23:41
🍓 ️ ­É­r­­t­é­­k­­e­­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­z­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­n­­c­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
nemugatolmerkapol
2024. szeptember 27. 23:08
Tehát a jövő sosem modellezhető. Mégis minden szakértő ezt teszi. Pedig nagyon nehéz jóslásokba bocsátkozni, különösen a jövőt illetően.
gefaha
2024. szeptember 27. 22:47
Ja, van mikor oda kell tartani a másik orcánkat is, és van mikor korbácsot kell fonni. A lényeg, hogy tudjuk mikor melyikre van szükség. Amit a fanatikus pacifisták és kardcsörgetők ritkán tudnak. Akik általában egy és ugyanazok, a közös ismérvük, hogy fordítva ülnek a lovon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!