Sem a tagállamok, sem a polgáraik nem számíthatnak Brüsszelre

2024. augusztus 08. 16:36

Nem véletlen, hogy az emberek jó része az Unióban a változásra szavazott.

2024. augusztus 08. 16:36
Kaszab Zoltán
Vasárnap.hu

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

„Brüsszel akkor is elárulja az embereket, amikor a migrációról van szó. Mert míg azt állítja, hogy a migráció emberi jog, ezért nincs szükség a külső határok védelmére, addig az országok saját biztonságuk garantálása érdekében sorra állítják vissza a határellenőrzéseket a belső schengeni határokon. Ez pedig azt jelenti, hogy az egyik legfontosabb, az Uniós polgárok számára meglévő alapjog, a szabad mozgás elve sérül. Vagyis Brüsszel ezen a téren is előbbre helyezi az Unión kívüliek érdekeit, mint a saját polgáraiét.

Nem véletlen, hogy az emberek jó része az Unióban a változásra szavazott. Az elégedetlenség ugyanis egyre nagyobb az idegen érdekeket képviselő vezetőkkel szemben.

És hiába akartak más irányt szabni Európának emberek tízmilliói, a hatalomhoz foggal-körömmel ragaszkodó brüsszeli elit egyelőre ellenállt. Ha azonban így folytatja, és továbbra sem az emberek érdekeit helyezi előtérbe, a változás előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz. Az ezt képviselő Patrióták ugyanis egyre erősebbek és az elhallgattatási, elnyomási kísérletek ellenére egyre hangosabban hallatják a hangjukat és képviselik az európaiak valódi érdekeit.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vandor-58
2024. augusztus 24. 16:29
És ez mind annak a vén szarházi sorosnak köszönhető le kéne mindet tartóztatni az emberiség ellen elkövetett vétkekért pedig perbe fogni még egy nürnbergi per hiányzik hogy ne felejtsük el a második világháború borzalmait.
atti64
2024. augusztus 11. 18:46
AZ UNIOT PANYOK IRÁNYITJÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RÁADÁSUL TELE VAN NÁCIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
auditorium
2024. augusztus 10. 15:17
Az európai polgárok változást akartak, de nem érték el, mert a vezető Hölgy kiszámolta, hány szavazat kell még ahhoz, h. hatalomban maradjon ő és a Néppárt. Miután megtudta, udvarolni kezdett a Zöldeknek, akiket eredetileg mellőzött volna a koalicióból. Miután megigérte nekik, h. őket is beveszi a Néppárt-Szoc.dem-liberális koalicióba, LÁSS CSODÁT hát meglett a hiányzó szavazat. Ilyenek mostanában a választások: lobbyzással és mecénásokkal. Az USA-ban is pár nap alatt több millió dollár gyűlt össze Kamalának, akit Szőrös Nenszi, Michelle és Banána is támogat, sőt már a pc nyugati média is emlegeti Gyuri bát, aki nem sajnálja a millióit Európa betelepitésére szánni. Járnak tövábbra is a ném. holl. fr. sp. brit etc. NGO-hajók és hozzák rendületlenül Eu külső határaihoz az illegális bevándorlókat. Most a spanyoloknak is szállitanak jócskán, de az olaszok járnak "legjobban" a sok integrálandó és eltartandó idegenekkel, kiskorúakkal. Ez utóbbikak bandákba verődve támadnak.
billysparks
2024. augusztus 09. 19:55
Nekem nem úgy tűnik, hogy valami másra szavaztak volna az emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!