Rátámadt egy rendőrre és egy katonára az ukrán parlamenti képviselő, majd elinalt

2024. augusztus 26. 07:18

Az ukrán főügyészség is nyilatkozott az ügyben.

2024. augusztus 26. 07:18

Nyitókép: ENS BUTTNER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

A Kyiv Independent arról ír, hogy egy ukrán parlamenti képviselő augusztus 25-én elmenekült az országból, mután vádat emeltek ellene.

Az ukrán főügyészség tájékoztatása szerint az ukrán politikus külön-külön összetűzésekben bántalmazott egy katonát és egy rendfenntartó tisztet.

Odesszában a képviselő a bűntársaival egy vita során könnyű testi sértést okozott egy szolgálatban lévő rendfenntartó tisztnek, megpróbálva ellopni a rendőr fegyverét is. Egy másik alkalommal pedig szóváltásba keveredett egy katonával, és több, a katona fejére mért ütéssel közepesen súlyos testi sértést okozott.

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2024. augusztus 27. 03:42
Egy bátor ukiiiii...... hihetetlen!
Hoked_ly
2024. augusztus 26. 10:44
Mese! Le akarják fogni, ki akarják nyírni, mert kritizálta az új törvényt, amivel az ukrán egyházat akarja Zselé beszüntetni, ezért kitalálták ezt a mesét hogy kiadatást kérhessenek, mivel lelépett Moldovába, onnan az Olaszokhoz!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!