Putyintól kapott váratlan pofont George Clooney: ez fájni fog a színésznek

2024. augusztus 19. 15:28

Az oroszok nemkívánatosnak nyilvánították George Clooney és felesége alapítványát. Mutatjuk, miért.

2024. augusztus 19. 15:28
George Clooney

Fotó: Frederic J. Brown / AFP

Az orosz hatóságok hétfőn „nemkívánatosnak” nyilvánították George Clooney nonprofit alapítványát, és megtiltották, hogy Oroszországban működjön – írja a Politico.

A Clooney Foundation for Justice-t (CFJ) 2016-ban alapította az amerikai színész és felesége, Amal Clooney emberi jogi ügyvéd, hogy kivizsgálják az emberi jogi visszaéléseket. Weboldala szerint 

a CJF „aktívan vizsgálja az ukrajnai háborús bűnöket”.

Az orosz főügyészség a Telegramon kiadott közleményében kijelentette, hogy az alapítvány „olyan munkát végez, amelynek célja Oroszország hollywoodi szintű hiteltelenítése”. Hozzátették: „aktívan támogatja az országot elhagyó álhazafiakat, a betiltott szélsőséges egyesületek és terrorszervezetek tagjait”.

Oroszország több tucat külföldi jótékonysági szervezetet, agytrösztet és más civil társadalmi csoportot bélyegzett nemkívánatosnak 2015 óta, amit azt jelenti, hogy az érintett szervezet nem működhet Oroszországban, és megtiltják, hogy az ország bankjai és vállalatai együttműködjenek velük.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. augusztus 20. 08:34 Szerkesztve
A vétótlan köpcös geci is azt hazudta, hogy lehetetlenné teszi a soros ügynökeinek tombolását, eltakaritja őket és a ceu-s fészküket is judapestről. Volt róla nemzeti inzultáció is, ami ezt támogatta. Baszott megtenni a gyáva szarrá zsarolt csicska és a zsideszes bandája. Mert a vétótlan köpcös geci ebben is hazudott, akárcsak a deviáns buzik elleni harcról, az eu pénzeinkröl, az ukránok eu csatlakozásáról, az ukranok pénzeléséről, vagy a szemkilövők, szemkilövetők elszámoltatásáról. A rohadék zsideszes tetveknél nem azt kell figyelni, amit hazudoznak, hanem azt, amit csinálnak.
kukasmacska
2024. augusztus 20. 00:42
Oszt' mégis hogyan vizsgálja az ukrajnai háborús bűnöket? Mert erősen kétlem, hogy egy amcsi alapítvány emberei csak úgy a fronton vagy annak közvetlen közelében sétálgatnak és bizonyítékokat gyűjtenek. Arra tippelek, hogy inkább Los Angelesben olvasgatják az ukrán sajtót és abból szép jelentéseket írnak, hogy milyen csúnyák az oroszok .
atti64
2024. augusztus 19. 22:04
EGY IDIOTA
Forgalmazó
2024. augusztus 19. 21:48
Egy idióta felkapott szardarab.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!