Nicolas Maduro hadat üzent a WhatsApp-nak

2024. augusztus 06. 18:38

A venezuelai elnök szerint elárasztották az alkalmazást a fasiszták.

2024. augusztus 06. 18:38

Nyitókép: Alfredo Lasry R/Getty Images

 

Nicolas Maduro venezuelai elnök arra kérte támogatóit, hogy távolítsák el telefonjaikról a – a Facebookot is tulajdonló – Meta tulajdonában lévő üzenetküldő alkalmazást – írta a Bloomberg.

A kormánypárt ifjúsági tagozata által összehívott gyűlésen a politikus arról beszélt, hogy

a fasiszták az alkalmazást erőszak terjesztésére használják”.

Maduro a TikTokról és az Instagramról sincs jó véleménnyel, szerinte a két platformot gyűlöletkeltésre használják. Az elnök továbbá azt ajánlotta, hogy a WhatsApp helyett a fiatalok használják a Telegram és a WeChat nevű alkalmazásokat, valamint arra is ígéretet tett, hogy a jövőben szigorúbban fogják szabályozni az alkalmazásokat.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Venezuelában július végén tartottak elnökválasztást, amelyet hivatalosan az eddig hivatalban lévő Nicolas Maduro nyert.

Az ellenzék azonban választási csalást sejt a háttérben, szerintük a választás valódi győztese Edmundo Gonzalez. A választás után utcai harcok robbantak ki a főbb városokban, ugyanakkor a rendőrség és a hadsereg úgy tűnik továbbra is az elnök mellett áll. Madurot – csak úgy, mint 2019-ben – az Egyesült Államok és az Európai Unió sem ismeri el a választás győzteseként. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. augusztus 06. 20:59
Pantomin játékot nem játszok! ha mondandód van mondd a szemembe VAGY EGYSZERŰEN NEM LÉTEZIK.
EX_Terminator
2024. augusztus 06. 20:52 Szerkesztve
Vagy rólam beszéltek, vagy nem rólam beszéltek. De ti rólam se így se úgy se sehogy nem beszéltek. Ha beszélhettek normálisan akkor azt tegyétek, ha meg nem beszélünk? MI SOHA NEM BESZÉLÜNK. ÉS HA MINDEN EGYES ALKALOMMAL KIBASZLAK MINT A MACSKÁT SZARNI??? NA KISPAJTÁS!!! AZ AZT JELENTI HOGY MI SOHA SEMMI SZÍN ALATT SE ÍGY SE ÚGY NEM BESZÉLÜNK, ÉS PLÁNE!!! NEM FOGOM MEGTŰRNI AZT A FAJTA SZEMÉLYESKEDÉST AMIT TI MŰVELTEK. AZÉRT EGÉSZ EGYSZERŰEN AGYON LESZEL ÜTVE! És a jelezgetésbe is magasról köpök. Ha van valami mondandód? add tudtomra úgy hogy érthető legyen. Ezt meg? Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.
Tasi János
2024. augusztus 06. 20:04
Csak érdekességképpen említem meg, hogy Venezuelában ki vannak osztva a nép között a fegyverek, csakúgy, mint Svájcban. A hatalomnak lenne félnivalója a néptől, ha volna miért...
Nyugatellenes
2024. augusztus 06. 19:55
Igaza van. Faszbuk, insta detto.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!