„Nektek most inkább csöndben kellene maradnotok” – szólt oda Donald Tusk azoknak, akik az Északi Áramlat felrobbantását kritizálták

2024. augusztus 18. 18:34

Elég erős véleményt osztott meg a lengyel miniszterelnök.

2024. augusztus 18. 18:34
null

Nyitókép: MTI/PAP/Adam Warzawa

Donald Tusk lengyel kormányfő az Északi Áramlat ügyének margóján, egy X-posztban kritizálta azokat, akik az Ukrajna elleni agresszió idején orosz gázt vásárolnak.

Mint arról nemrégiben a Wall Street Journal cikkezett, Zelenszkij jóváhagyásával robbantották fel az Északi Áramlatot, sőt, a lap arról ír, a CIA tiltakozása ellenére vitték végbe az akciót az ukránok.

Donald Tusk valószínűsíthetően erre is reagálva írta meg bejegyzését, amelyben úgy fogalmazott:

Az Északi Áramlat-1 és -2 összes támogatójának: az egyetlen dolog, amit tennetek kellene az az, hogy bocsánatot kértek és csöndben maradtok”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 314 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. augusztus 29. 17:35
Egyeztessen Sikorskival.
jan36
2024. augusztus 22. 17:04
Ennek a Popey-fejűnek végleg elgurult a gyógyszere. Talán a New York-i ikertornyok építőinek is bocsánatot kellene kérniük (és csendben maradniuk) az arab "pilótáktól"?
shimano
2024. augusztus 19. 19:48
És mi a büdös k.anyádért kellene csendben maradjunk te tuskó??Azért mert Te szopod azoknak a faszát ,akik tönkre akarják tenni Európát?Rohadjon ki a beled!!!
Bodzay
2024. augusztus 19. 17:14
Ha a lengyel krónikákban ilyen politikus-karakterek a kelleténél többször szólaltak meg, nem kell csodálkozni a frusztrált történelmükön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!