Klímaaktivisták vandálkodtak Messinél – 20 millió forintot követel a futballsztár

2024. augusztus 17. 18:31

A nyolcszoros aranylabdás futballista ibizai birtokán festékkel csúfították el spanyolországi kastélyát.

2024. augusztus 17. 18:31

Nyitókép: X

Az Inter Miamiban légióskodó Lionel Messi 50 ezer eurót követel attól a spanyol környezetvédő szervezettől, amelynek aktivistái a múlt hét közepén betörtek a nyolcszoros aranylabdás futballista ibizai birtokára, és festékkel csúfították el spanyolországi kastélyát. Az argentin világsztár kártérítési igényéről az El Mundo című spanyol újság számolt be. 

A Futuro Vegetal, amely elsősorban a világ nagyon gazdag embereit okolja a környezet pusztulásáért és szennyezéséért, számos vandál akciót hajtott már végre korábban is. Az ökoaktivista csoport tagjai megzavarták például a madridi nemzetközi repülőtér életét, elzárták a forgalmat a főváros útjain, festéket fújtak a spanyol parlament épületére, de többször intéztek hasonló festékes támadást múzeumok értékes alkotásai ellen.

A vandálkodásról készült felvételek:


 (MTI)

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. augusztus 18. 15:13
Ma "AKTIVISTÁKNAK" hivják őket, egykor HULIGÁNOKNAK nevezték azokat , akik közvagyont rongálnak, közizlést rombolnak vagy csoportosan terrorizálják a járókelőket. .
KK75
2024. augusztus 18. 11:37
Ezek nem öko aktivisták, csak irigy, tehetségtelen, sokszor az átlagembernél is több "ökológiai lábnyomot" hagyó bolsevik disznók. Nekik az egyenlőség úgy üzlet, ha a szorgalmast, a tehetségest, a szépet, a lustával, a tehetségtelennel és a rondával teszik azonossá, ugyanis irigy, önző, buta kis férgek, akiket könnyű beszervezni a globalista maffiának a céljaikhoz közkatonának.
5m007h 0p3ra70r
2024. augusztus 17. 21:45
»A Futuro Vegetal, amely elsősorban a világ nagyon gazdag embereit okolja a környezet pusztulásáért… Az ökoaktivista csoport tagjai megzavarták például a madridi nemzetközi repülőtér életét… de többször intéztek hasonló festékes támadást múzeumok értékes alkotásai ellen.« Mert a nagyon gazdag emberek rendelnek konténerszámra légipostával kíniai szarokat. Meg a nagyon gazdag emberek mennek múzeumba, hogy életükben egyszer igazi festményt is lássanak. Ehhehh…
paater-gregor
2024. augusztus 17. 21:16
„Akasztófán látssz – mint Villon – el messzi” – borzasztón lármáz kint Lionel Messi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!