Hódítanak a Patrióták: már Indiában is Orbán Viktor politikai súlyáról írnak

2024. augusztus 12. 07:26

A Patrióták nyélbe ütése meghozta a világhírt a magyar kormányfőnek.

2024. augusztus 12. 07:26

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Az indiai hátterű, gazdasági-politikai kutatóközpont, az ORF arról posztolt az X-en, hogy a Patrióták pártcsoportjának emelkedése az Európai Parlamentben óriási győzelem Orbán Viktor számára. Bár a kutatóközpont sincs teljesen képben a „szélsőjobb” szó jelentésével, az európai eseményekre irányuló figyelemből nyilvánvaló, hogy

 a magyar miniszterelnök politikai teljesítménye rég átlépte Európa határait, és nem csupán Amerika, Kína, vagy Oroszország irányába.

„A szélsőjobboldali Patrióták felemelkedése az  Európai Parlamentben 

hatalmas győzelem Orbán Viktor számára, aki ily módon is növeli befolyását az EU-ban” 

– írják.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. augusztus 19. 16:28
Nőtt a tagpártok és képviselők száma a Le Pen vezette, Patriótáknak átnevezett ID-ben?
figyelő4322
2024. augusztus 12. 17:23
„A szélsőjobboldali Patrióták felemelkedése az  Európai Parlamentben hatalmas győzelem Orbán Viktor számára..." - Az indiai ORF szerint. Ezzel egészében egyetértek, de... Ha már egy Indiában székelő szervezet is SZÉLSŐ- jobboldalinak titulálja a magyar kormányt és szövetségeseit, akkor valami alaposan félre ment a nemzetközi politikai tudományok terén! Az ún. 'political correctness', amely még a szülőhelyén, Amerókában is gúny tárgya volt nem is túl régen (persze konzervatív körökben még ma is az), úgy látszik, a 3. Világban is gyökeret ereszt? Libernyák/ woke Ajrópa és Ameróka még ma is nem lebecsülendő politikai és kulturális környezetszennyezésre képes! Ez még akkor is igaz, ha látjuk, hogy a 3. Világ nagyobb része valóban elkezdett kifarolni az említett erők befolyása alól.
gyaloggos
2024. augusztus 12. 12:44
ARRÓL valamiért SOHA nem esik szó, hogy ORBÁN VIKTOR MAGYAR miniszterelnökként mit tett MAGYARORSZÁGGAL, hogy MAGYARORSZÁGOT az EU legaljára süllyesztette, miközben a CSALÁDJA, HAVERJAI RLKÉPESZTŐ ütemben és mértékben gazgagodtak, gazdagondnak!
gyaloggos
2024. augusztus 12. 12:40
NA, már INDIÁBAN is! ccccc!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!