CNN: Megvan Kamala Harris alelnökjelöltje

2024. augusztus 06. 15:12

Mutatjuk a részleteket!

2024. augusztus 06. 15:12
null

Nyitókép: STEPHEN MATUREN / AFP

Kamala Harris demokrata elnökjelölt kedden Tim Walz minnesotai kormányzót választotta induló társának, 

Ezt is ajánljuk a témában

ezzel egy „progresszív politika bajnokot” és egy „egyszerű szónokot választott Amerika szívéből”, hogy segítsen megnyerni a vidéki, fehér szavazókat

– mondták az ügyet ismerő személyek  – írja a Reuters.

Walz, az amerikai hadsereg nemzeti gárdájának 60 éves veteránja és egykori tanára 2006-ban egy republikánusokra hajló körzetben került be az amerikai képviselőházba, és 12 évig szolgált, mielőtt 2018-ban Minnesota kormányzójává választották.

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Grogu
2024. augusztus 06. 18:15
Váratlan fordulat: több tucat republikánus állt be a demokrata Kamala Harris mögé. Köztük Trump volt fehér házi alkalmazottai is. A „Republikánusok Harrisért” nevű csoport célja, hogy Pencet is meggyőzzék Harris támogatásáról. A „Republikánusok Harrisért” nevű csoportnak már több mint 25 tagja van, köztük Chuck Hagel és Ray LaHood korábbi kormánytagok, valamint egykori kormányzók és törvényhozók is. A Trump-adminisztráció korábbi tagjai, például Stephanie Grisham volt sajtófőnök és Olivia Troye, Mike Pence korábbi alelnök nemzetbiztonsági tanácsadója is beálltak Harris mögé. A csoport célja, hogy Pence-t is meggyőzzék, hogy „hozza meg a helyes döntést”, és segítsen eltávolítani Trumpot és befolyását a republikánus pártból. Kamala Harris kampánya így kommentálta a csoport megalakulását: „Donald Trump MAGA-szélsőségessége mérgező azon több millió republikánus számára, akik már nem hiszik, hogy Trump pártja képes az ő értékeiket képviselni.”
Jospehe998
2024. augusztus 06. 18:10
Az hittem Biden lessz…
Chekke-Faint
2024. augusztus 06. 17:40
Gondolom ez is a hopp megvan típus lehet...DDD
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. augusztus 06. 17:37
Biztos talál majd róla Tompitás Keresztélyke egy bulizós fotót. Ha meg nem, befenyképez a segge alá a vécén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!