„Az ukrán hadsereg tudja, hogyan kell meglepetést okozni” – reagált Zelenszkij az oroszok elleni offenzívára

2024. augusztus 08. 18:27

Alaposan megdicsérte az ukrán hadsereget is.

2024. augusztus 08. 18:27

Nyitókép: SAMUEL CORUM / AFP

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön méltatta az ukrán hadsereget, kiemelve, hogy képesek meglepetést okozni és eredményeket elérni. Az ukrán elnök közvetlenül nem utalt az oroszországi régióban kialakult helyzetre, ahol Moszkva szerint Kijev határokon átnyúló támadást hajtott végre – írja a Reuters.

Mindenki láthatja, hogy az ukrán hadsereg tudja, hogyan kell meglepetést okozni. És tudja, hogyan kell eredményeket elérni”

– jelentette ki az ukrán elnök.

Úgy tűnik, hogy az ukrán hadsereg egyelőre a szigorú hallgatás stratégiáját alkalmazza az oroszországi Kurszk térségében folytatott tevékenységgel kapcsolatban, ahol Moszkva szerint kedd óta a kijevi hadsereg tevékenykedik.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ezt bizonyítja a harctér, ahol katonáink nemcsak ellenálltak a megszállók túlerőjének, hanem úgy rombolják azt, ahogyan az Ukrajna – államunk és függetlenségünk – védelméhez szükséges” – mondta Zelenszkij a Telegramon közzétett videóban.

 

 

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2024. augusztus 09. 14:05
Mindenki láthatja, hogy az ukrán hadsereg tudja, hogyan kell meglepetést okozni. És tudja, hogyan kell eredményeket elérni” – jelentette ki az ukrán elnök. Azt is tedd hozzá te büdös zsidó hohol geci, hogy kurvára nem önálló gondolatok és saját fegyverek álltal vezérelve, hiszen olyan ostoba hülyék vagytok, hofy az már fáj. Aztán, ha odabadznak a ruszkik lesz picsogás megint. Sunyi kis zsidó geci
lajajakab11
2024. augusztus 09. 12:37
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor ura, a mű-cár parancsa: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
connorj
2024. augusztus 09. 04:38
youtu.be/VrdAwW72l30?si=rF5z0rAesVagFDtV
Palatin
2024. augusztus 08. 23:22
A német ujraegyesítés során a szovjetek, Gorbacsov nagyon kooperatív volt, öszintén hitte, hogy egy új, békés világ következik. Nagyon naiv volt, oly annyira elhitt a nyugatiaknak mindent, hogy nem ragagszkodott semmiféle irásos megállapodásra. A németek neki köszönhetik, hogy az újraegyesítés vér nélkül simán lezajlott. Amikor Clinton és több nyugati vezetö megigérte neki, hogy a Nato nem fog kelet felé bövülni, már készen voltak a Nato keleti bövítésének rövid és hosszútávú tervei, eszükben sem volt betartani a hazug igéreteiket. Csunyán becsapták a szovjeteket. A Nyugat a Szovjetunió felbomlását ugyanis egy soha vissza nem térö, ragyogó alkalomnak értelmezte ahhoz, hogy a szovjeteket/oroszokat végleg legyözzék és megszerezzék a hatalmas ország természeti kincseit. Putyin nem csinál mást, mint ki fogja kényszeríteni a Nato akkori igéreteinek Oroszország számára legalább a legkritikusabb részét, Ukrajna semlegességét és meg fogja büntetni a hitszegöket. A háború részükröl jogos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!