Gyors váltás: most már orosz területekre pályáznak az ukránok, térképek is vannak

2024. augusztus 08. 07:09

Katonai bloggerek szerint van olyan orosz terület, ahol már „11 település került ukrán ellenőrzés alá”.

2024. augusztus 08. 07:09
Volodimir Zelenszkij F16-osokat figyel. Fotó: Handout / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

Nyitóképen: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök két F16-ost figyel. Fotó: Handout / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

 

„Délutánra több orosz milblogger is arról számolt be, hogy az ukrán csapatok néhol már 15 kilométeres előrehaladást is elértek a frontvonalakon, miközben legalább 10 kisebb falut elfoglaltak Oroszország kurszki régiójában” – szúrta ki a Portfolio.

Mint a lap tájékoztat: „a Rybar délutáni frissítése szerint az ukrán támadás két irányban bontakozott ki”. A Portfolio szerint a „Szudzsa irányába vezető P200-as főút menti támadás” szerdán, 13 órakor a következő képet mutathatta:

De a lap a másik, északi irányban indított ukrán támadásra is kitért. Mint közölték: „orosz beszámolók szerint a másik, északi irányban indított támadás eredményeként mintegy 11 település került ukrán ellenőrzés alá”.

Az ezzel kapcsolatos térkép itt tekinthető meg:

 

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. augusztus 08. 19:53
Jaj azoknak az embereknek akik Zelenszkij megszáll Orosz gyűlölő folytatja élve égetést.
Szuper
2024. augusztus 08. 13:23
Ezek után megduplázzák a moszkvai állatkert oroszlánjainak és húsevő jószágainak a fejadagját! Már ha sikerült az ukránokat olyan állapotban összegereblyézni, hogy alkalmasak legyenek állat eledelnek! Nem tudom, hogy mit gondoltak, hogy csak úgy átmennek az érinthetetlen orosz anyácskára... Élve szagagtják szét őket, ha elkapják... Túl jól sikerült a sorozás, vagy elment az egész hohol bandának az esze! (?) :-))))))))))))))
RasPutin
2024. augusztus 08. 10:18
formaegy-2RasPutin 2024. augusztus 08. 09:52 A rühes náci alvilági ukránokat utálom. Látom nem értetted meg a kérdést. Támogatod az orosz lebensraumot kisnyilas?
cinkegolyó
2024. augusztus 08. 10:16
Német páncélosokkal, mert az ajándékozók megbeszélték Zselével, hogy orosz területeket támadjanak, a fegyverszünet és a béke érdekében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!