Az oroszok ott sebezték meg az ukránokat, ahol a legjobban fájhat nekik

2024. augusztus 20. 14:45

A rakéta- és dróntámadás az éjszaka folyamán történt.

2024. augusztus 20. 14:45
Putyin

Nyitókép: Maxim Shemetov / POOL / AFP

Oroszország energetikai infrastruktúrára mért légicsapást Ukrajnában Oroszország az éjszaka folyamán rakéta- és dróntámadással energetikai infrastruktúrát támadott Észak-Ukrajnában, és hatalmas tüzet okozott az ország nyugati részén, aminek következtében megnőtt a levegő klórszintje – közölték ukrán tisztviselők kedden – írja a Reuters.

Az ukrán erők három ballisztikus rakétát és a 26 drónból 25-öt lőttek le a támadásban, amely az ország kilenc régióját érte – közölte az ukrán légierő parancsnoka.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Oroszországgal határos északkeleti Szumi régió regionális tisztviselői közölték, hogy egy energetikai létesítményt ért támadás, ami 72 településen és több mint 18 500 fogyasztónál okozott áramkimaradást.

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vasvaril
2024. augusztus 21. 05:42
"26 drónból 25-öt lőttek le a támadásban", csak pont azt az egyet nem, ami ilyen kurva nagy kárt okozott...
Janika50
2024. augusztus 20. 21:37
Láthatja a világ hoholék igazi arcát. Emlékezzünk csak arra a felvételre, amelyen egy fegyveres rombolja egy üzlet árukészletét és az elmaradhatatlan újkazár felsőbbségi tudattal hozzá fűzött véleményre. Nem érdekes, hogy kidobta az ételt, majd kapnak másikat. Félő, hogy nagyon sokba fog ez nekünk kerülni. Jó 30 éve erre készitik fel őket, ezt sulykolják beléjük. Mármint ők, különlegessen kitenyésztett lények. Akiket kötelessége eltartani az egész világnak. Aki kicsit is ismeri azt területet, az ott élőket, ezen nem lepődik meg. Sokadmagukkal a Globusz parazitái.
alenka
2024. augusztus 20. 20:05
Az ukrán egy vészesen őrült és nagybeteg faj! Ez tény!....rombolják a világunkat. Putin előre!
Hohokam
2024. augusztus 20. 17:45
.... na akkor most kéne egy kicsit lekapcsolni az áramelosztót.... csak hogy érzékeljék a törődést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!