Vérfagyasztó képsorok: orosz kazettás bomba kapott telibe egy ukrán logisztikai konvojt (VIDEÓ)

2024. július 09. 17:25

A videó alapján több jármű is károsodhatott vagy megsemmisülhetett, a lőszert szállító eszközök közül pedig legkevesebb egy fel is robbant.

2024. július 09. 17:25

Nyitókép: illusztráció, YouTube

Telegramra töltöttek fel egy videót, amelyen állítólag azt látni, ahogy az oroszok egy korábban drónok által kifigyelt ukrán konvojra csapnak le. A videó leírása szerint az ukrán egységet egy kazettás robbanófejjel ellátott Iskander-M típusú rakéta találta el az Ukrajna északi részén található Szumi régióban. A videó alapján több jármű is károsodhatott vagy megsemmisülhetett, a lőszert szállító eszközök közül pedig legkevesebb egy fel is robbant a jelek szerint. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. július 10. 17:10
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor ura, a mű-cár parancsa: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
kombinator-0
2024. július 10. 09:38
az nagyon is látszik, hogy egy útszakasz hosszában történő rombolásra teljesen alkalmatlana kazettás bomba, ami véletlenszerűen potyog egy területre .. ezt nem vették még észre?
sciohyper
2024. július 10. 09:27 Szerkesztve
Mér, a hoholoknak küldött amcsi kazettás bomba "szebb látványt" csinál??? Vagy az nem számít, ha orosz katonát darálnak le???
B_kanya
2024. július 10. 01:23
Átoperált Kiscsoportos 2024. július 09. 20:08 "A Pioneer 10 innen 1 milliárd kilométerről jobb képeket küldött." Azt is dobálta a szél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!