Váratlan helyről kaphat kihívót Kamala Harris

2024. július 22. 07:16

A Demokrata Párton kívülről jöhet Harris kihívója.

2024. július 22. 07:16
Sen. Manchin Speaks On The Debt Ceiling

Nyitókép: Anna Moneymaker / Getty Images

A New York Post értesülése szerint Joe Manchin szenátor azt fontolgatja, hogy kihívja Kamala Harris alelnököt a demokrata elnökjelöltségért. Sajtóértesülések szerint, azáltal hogy Joe Biden vasárnap kiszállt az elnökjelölti versenyből, megnyílt az út Kamala Harris alelnök előtt, hogy augusztusban, a demokraták jelölő kongresszusán őt jelöljék ki hivatalos elnökjelölnek. A lap értesülése szerint azonban újra kialakulhat egy verseny a demokraták körében a pozícióért.

Joe Manchin egy mérsékelt nyugat-virginiai demokrata, aki idén vált függetlenné és elhagyta a pártot. Most mégis mérlegeli, hogy visszatérjen a Demokrata Pártba, hogy indulhasson az elnökjelölti posztért.

A hírt az irodájához közeli források is megerősítették CNN-nek. Manchin még vasárnap reggel felszólította Bident, hogy hagyja abba a versenyt, néhány órával azelőtt, hogy a 81 éves Biden bejelentette visszalépését.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­r­­t­é­­k­­e­­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­x­i­­­ ­­p­u­­­n­­c­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Szürke Testvérek
2024. július 22. 11:13
Egyébként mindegy, Trump lesz az elnök. 🙂
Szürke Testvérek
2024. július 22. 11:10
Joe Minchin szenátor lesz a demokrata jelölt, a többi vakítás. Kamala egy sötét bunkó, Mrs. Obama nem hülye ebbe beszállni, Barack most is az egyik legbefolyásosabb démoni krata, elég összeharácsolt vagyonnal. Már régóta építik, azért tűnt el a színről, még a pártból is kilépett, hogy "tiszta lappal" indulhasson. Meg kell haladnia Biden politikáját, de az "örökség" megőrzésével hitegetve. Ennek felkarolása nem lesz nehéz a FOS és a mainstream médiának, csak egy ujjgyakorlat. Lásd az állítólagos európai kultúra zsidó-keresztény alapjait. Az alap a görög-római kultúra volt, a kereszténység, az Újszövetség elvetette az Ószövetség alapvető felfogását.
ördöngös pepecselés
2024. július 22. 09:26
tök mindegy kit jelölnek a Bidét bábut eldobó internáci háttérhatalom nem fog a kormányrúdhoz engedni olyat aki nem a kesztyűbábja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!