Érdekes jóslatot tett Vivek Ramaswamy 2023 novemberében, mára kiderült: igaza van (VIDEÓ)

2024. július 22. 06:30

A politikus előrelátását még Elon Musk is dicsérte a közösségi oldalán.

2024. július 22. 06:30
Conservative Leaders Address Faith & Freedom Coalition Majority Conference

Nyitókép: Drew Angerer/Getty Images

A közösségi médiában elterjedt egy régi videó, amelyen a republikánus politikus, Vivek Ramaswamy nyolc hónappal ezelőtt azt jósolta, hogy Joe Biden elnök ki fog esni a 2024-es elnökjelölti versenyből. Az indiai származású, amerikai jobboldali politikus korábban Donald Trump ellenfele volt az előválasztás során, azonban mára teljes mellszélességgel támogatja korábbi riválisát.

Vessetek véget ennek a bohózatnak, hogy Joe Biden lesz a jelöltetek”

– mondta Ramaswamy a republikánusok előválasztási vitáján, majd hozzátette, hogy „Biden még csak nem is az Egyesült Államok elnöke. Ő a menedzserosztály bábja.”

Akkor még nem sokat adtak igazat a republikánus politikusnak. A most újra felkapott interjúban Vivek a korábbi demokrata elnök, Barack Obama feleségéről, Michelle Obamáról, illetve Biden alelnökéről, Kamala Harrisről beszélt mint valódi, potenciális jelöltekről. Ugyan jelen pillanatban még nem tudni, hogy hivatalosan kit választ majd a Demokrata Párt a elnökjelölnek, de abban már most mindenképpen igaza lett Ramaswamynek, hogy nem Biden lesz az.

„A legjobb módja annak, hogy megjósoljuk a jövőt: az, hogy kövessük az ösztöneinket. Megdöbbentő, hogy milyen pontosan tud igazad lenni, egészen a pontos időzítésig.” – tette hozzá Vivek Ramaswamy.

A politikus előrelátását még Elon Musk is dicsérte a közösségi oldalán, mondván: 

Igen, minden jóslata valóra vált.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­r­­t­é­k­e­l­­­d­ ­­­a­ ­­s­­­z­e­­x­­­i­ ­­­p­­u­­­n­­­c­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
nemecsek-3
2024. július 22. 10:45
Hát volt még vagy pár száz millió ember aki ilyen okos volt. Ha meg Biden mégsem mondott volna le akkor a kutya nem foglalkozik azzal mekkora pancser jós
google-2
2024. július 22. 09:59
Jó, a republikánusok előrelátták, de hol volt a demokraták esze eddig?
pipa89
2024. július 22. 09:14
Ez mind rendben, de ettől nem tör ki a demokrácia az USA-ban. Ettől még sajnos ugyanazok homokozója maradt az ország. Amíg nem nyúlnak a FED-hez, nem lesz lényegi változás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!