Trump alelnökjelöltje szerint Soros és Obama választják ki Biden utódját, nem a választók

2024. július 24. 22:55

„Ez a demokráciát fenyegető veszély, nem a Republikánus Párt” – tette hozzá J. D. Vance.

2024. július 24. 22:55

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

J. D. Vance szenátor, a Republikánus Párt alelnökjelöltje kifejtette véleményét Biden visszalépéséről és megnevezte a demokráciára leselkedő legnagyobb veszélyt is – írta meg a National Review. Miután Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy nem pályázik az újraválasztásra J.D Vance Ohio állambeli Middletownban tartott nagygyűlést. Ezen a demokrata establishmentet támadta, amiért Biden levette a nevét a szavazólapról, miután az előválasztási folyamat már véget ért. A párt elöljárói korábbi nyilatkozataikban őrjöngtek és Biden távozását sürgették a versenyből. 

„Ez nem így működik, hogy azért választják ki a Demokrata Párt jelöltjét, mert Soros György, Barack Obama és néhány elit demokrata összeült egy füsttel teli szobában, és úgy döntenek, hogy Joe Bident a hajóra dobják” 

– mondta Vance. „Ez a demokráciát fenyegető veszély, nem a Republikánus Párt” – tette hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­­­k­­e­­­l­­d­ ­a­ ­­s­z­­­e­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­n­­c­­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Kamcsatka5
2024. július 25. 09:53
obamakit annak idelyén 165 zsidó család választotta ki! Na akkor sejthetjük a mosta jelölést!?
pandalala
2024. július 25. 09:05
" sexykitty-158 Összesen 1121 komment "
pandalala
2024. július 25. 08:40
tyuflityaff! .... " Nem támogatja a BLM Kamala Harris elnökjelöltségét 2024.07.24. 17:31 „Nem diktatúrában élünk. A küldöttek nem oligarchák!” – így támadta a szélsőbaloldali Black Lives Matter mozgalom Kamala Harris nem hivatalos jelölését. A közvélemény-kutatások szerint a kedvező támogatottsággal induló alelnök, akinek jelölése súlyosan megosztja a Demokrata Pártot, nagy lendülettel vágott bele a választási kampány folytatásába, s a korábbi Biden-kampány támogatói most bőkezűen újranyitották a csapokat. " -->> hirado.hu/kulfold/cikk/2024/07/24/nem-tamogatja-a-blm-kamala-harris-elnokjeloltseget
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!