Szoboszlaiék is megemlékeztek a hétfői késelés áldozatairól

2024. július 31. 22:36

A három kisgyermek halálával járó támadás a közeli Southportban történt.

2024. július 31. 22:36

Nyitókép: Liverpool FC/Facebook

A szerdai edzés előtt a Szoboszlai Dominikot is a soraiban tudó Liverpool labdarúgó csapata is megemlékezett a hétfői southporti késelés áldozatairól.

Mint ismert, a Liverpoolhoz közeli tengerparti üdülővárosban a hét első napján három kislányt késelt halálra egy támadó. A megdöbbentő gyilkosság egy 6-11 év közötti gyerekek számára tartott, Taylor Swift-témájú tánc-, jóga- és karkötőkészítő rendezvényen történt.

A támadásban hétfőn egy hat- és egy hétéves kislány vesztette életét, majd később egy kilenc éves kislány is belehalt sérüléseibe.

Több gyermeket és felnőttet továbbra is kórházban ápolnak, némelyikük állapota válságos.

A hatóságok az ügyben őrizetbe vettek egy 17 éves fiút gyilkosság és gyilkossági kísérleti gyanújával. Róla annyit lehet tudni, hogy ruandai bevándorlók Cardiffban született fia.

Kedden a kisvárosban megemlékezést tartottak, ám később zavargások törtek ki az utcákon. Az összetűzésekben csaknem negyven rendőr sérült meg. Szerda este londoni Downing Street közelében is rendbontás alakult ki a tragédia kapcsán.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2024. augusztus 01. 06:37
Semmi térdelés? Az csak niga drogárusoknak jár?
wadcutter
2024. augusztus 01. 05:53
Először egyperces néma csenddel megemlékeztek az ártatlan áldozatokról majd letérdeltek a migránsaik tiszteletére.
Tukacsincsilla
2024. augusztus 01. 00:02
És ez most qrvára jólesik az áldozatoknak ... Kibaszott nyugat, ennyit tudtok, plüss maci, mécses, virág és minden megy a maga medrében, várják a következő "mentálisan" beteg állat ámokfutását .... JJja és eközben az illegális migrik csak özönlenek ....
states-2
2024. július 31. 22:55
Az ember csak elborzadva figyeli, hova juttatta magát a nyugat a migránssimogatással. Ennyi idős kislányunokám van, mint akikkel ez az állat végzett. Nincs is több szavam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!