Szavazás indult Orbán Viktor Nobel-békedíjáról

2024. július 08. 12:42

Úgy tűnik, a magyar miniszterelnök békemissziója külföldön is követőkre talál.

2024. július 08. 12:42

Nyitókép: 

„Megkapja-e a Nobel-békedíjat Orbán Viktor magyar miniszterelnök?” – tette fel a kérdést egy Telegram-felhasználó. A Magyar Nemzet figyelmét egy olvasójuk hívta fel a szavazásra, amely a cikk írásának pillanatában már mintegy tizennégyezer voksnál járt.

Mint írták, ahhoz, hogy megismerjük a szavazás pillanatnyi állását, nekünk is voksolni kell. Az első válaszlehetőség szerint meg fogja kapni Orbán Viktor a Nobel-békedíjat. A második szerint nem kapja meg, mert a magyar miniszterelnök tevékenysége nem olyan, amiért odaítélnék. Míg a harmadik lehetséges válasz szerint a magyar miniszterelnök nem azért dolgozik, hogy díjakat, elismeréseket kapjon – sorolták.

A lap megjegyezte, hogy mikor a szavazásról szóló bejegyzést feldolgozták, a harmadik lehetőség vezetett.

A vonatkozó szavazást alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 09. 00:10
Милитарист - infantmilitario Gyerek Militarista? Már a nickje is olyan békepárti ennek a telegramon szavaztatónak! Csak nem Kadirov van mögötte? 🤣🤣🤣🤣🤣
Ez D-dúr és e-moll
2024. július 08. 21:52
Ha Rabin, Peresz, Arafat, Mandela vagy Obama kaphatott Nobel-békedíjat, akkor Orbán miért ne kaphatna? :-)
cccbasatu
2024. július 08. 21:48
Igazán szánalmas lenne a Nobel díj ázsióját tovább rombolni ha egy kóklernek adnák.De üsse kő egynéhány tömeggyilkos már megkapta még eggyel több már nem is igen számít.
Lajoss
2024. július 08. 18:33
A hét vicce…😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!