Refugees welcome – elvágott torkú szőke nő disznófejet tart a kezében, így üzentek a muszlimoknak a Legia Varsó ultrái (videó)

2024. július 21. 12:12

A szurkolói molinó nagy felháborodást kavart, miután a napokban egy migráns meggyilkolt egy lengyel katonát.

2024. július 21. 12:12
null

Nyitókép: Twitter

A hétvégén megkezdődött a lengyel első osztályú labdarúgó bajnokság, amelynek kezdő fordulójában a Legia Varsó a Zagłębie Lublin játszott hazai pályán. A fővárosi csapat ultrái kitettek magukért, nem hagyták szó nélkül, hogy a lengyel-belarusz határon a minap egy muszlim bevándorló megölt egy lengyel határőrt. 

A Legia szurkolói a meccs előtt egy olyan molinót tettek ki, amelyen egy népviseletbe öltözött szőke nő látható, mellkasán kereszttel, elvágott torokkal, levágott fejjel, amint a kezében egy disznófej látható, mögötte pedig két baseballütős férfi. A drapéria alján a következő olvasható:

Refugees Welcome.

Az üzenet egyértelmű, a lengyel szurkolók nem kérnek a muszlim bevándorlókból, akik egyre durvább támadásokat hajtanak végre a lengyel-belorusz határon. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

A bevándorlás mégsem akkora királyság? Nahát!

 

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000057
2024. szeptember 05. 15:17
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­­k­­e­l­­­d­ ­a­­ ­­­s­­z­e­­x­i­ ­­­p­­u­­­n­c­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
balbako_
2024. július 21. 18:09
Akkor miért Tuskóra szavaztak?
mondeos
2024. július 21. 16:04
Hja, pedig még a migráns elosztási mechanizmus el sem indult. Márpedig a Lengyelek többsége erre szavazott. Térjünk erre vissza, mikor az első betelepítő vonatok befutottak Varsóba.
nemecsekerno_007
2024. július 21. 15:35
Cross Wire ••• 2024. július 21. 15:19 • Szerkesztve ,,A dolog másik oldala…,, Okoskodjál majom. Insallah.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!