Rápirítana Biden helyettese az adományozókra, hogy támogassák az elnököt

2024. július 19. 23:09

Harris hamarosan telefonon fogja felkeresni a párt egyik legnagyobb adományozóját.

2024. július 19. 23:09
Dem Candidates Attend Forum On Wages & Working People

Nyitókép: Ethan Miller/Getty Images

Ahogy lapunk korábban megírta, a Demokrata Párton belüli síri hangulatról ír a CNN elemzése annak kapcsán, hogy Joe Biden minden tanács ellenére sem hajlandó visszalépni az elnökjelölti kampánytól, akkor sem, ha a demokráták közül sokan úgy vélik: ezzel gyakorlatilag megpecsételheti a balliberális oldal választási esélyeit.

Közben több jelentős demokrata adományozó, köztük a Disney örököse, Abigail Disney is Biden visszalépését szabta meg a további pénzügyi támogatás feltételeként

Rápírítana Biden helyettese az adományozókra, hogy támogassák az elnököt

A helyzet orvoslásaként, Kamala Harris alelnök, akit sokan elnökjelöltként látnának szívesen, meg kívánja szólítani a demokraták legnagyobb adományozóit és első körben telefonon fogja felkeresni jelentősebb donorokat– számolt be a The New York Times.

A lap információi szerint Harris ezt a hívást Biden vezető tanácsadóinak közvetlen kérésére fogja elvégezni. Azt azonban még nem lehet tudni, hogy Harris pontosan milyen üzenetet kíván majd átadni a támogatói hálózatnak a rövid határidővel szervezett, 30 perces telefonbeszélgetés során.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­­­k­e­­­l­­­d­ ­­­a­­ ­s­­z­­­e­­­x­­­i­ ­p­­­u­­n­c­­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
nempolitizalok-0
2024. július 20. 13:25
Azoknak már piríthat. Biden gyakorlatilag egy múmia és ez nagyon is jól látszik. Jó nagy hülye az aki akár 10 dolcsit is kidob a kampányára.
Box Hill
2024. július 20. 13:07
Most nem röhögcsél? Pedig csak ahhoz ért.
Akitlosz
2024. július 20. 05:05
A demokraták valamiért csak olyan elnököt akarnak, aki könnyen irányítható. Az ilyen ember viszont nem valami nagy tehetség. Inkább veszít a párt, minthogy tényleges vezetőt hatalomra segítsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!