Már a Fehér Ház is nyilatkozott arról, hogyan áll Biden szénája elnökjelöltként

2024. július 19. 19:32

Határozottan reagáltak az elnök visszalépésével kapcsolatos híresztelésekre.

2024. július 19. 19:32
President Biden Holds News Conference After Summit with Chinese President Xi In San Francisco

Nyitókép: Kent Nishimura/Getty Images

Miközben sorra jelennek meg a hírek arról, hogy mind a demokrata pártelit, mind a pártot támogató fősodratú média Joe Biden elnökjelöltségtől való visszalépését szorgalmazza, a Fox News értesülése szerint a Fehér Ház határozott reakciót adott az elnök visszalépéssel kapcsolatos híresztelésekre.

Andrew Bates, a Fehér Ház szóvivője határozottan cáfolt minden olyan híresztelést, amely szerint Biden elnök a kiszállást fontolgatná a 2024-es választási versenyből.

A szóvivő az NBC News egyik jelentésére is reagált ezzel, amely szerint Biden családja már elkezdte a tárgyalásokat a választási versenyből való kiszállásról. Mint a szóvivő fogalmzott:

szakmaiatlan az a fajta eljárás, hogy meg sem keresik a Fehér Házat az ilyen és ehhez hasonló kommentárok közzététele előtt.

Érdekesség, hogy eközben Fox News szerint eddig összesen 23 kongresszusi demokrata szólította fel Bident, hogy lépjen ki a versenyből, legutóbb négyen, péntek reggel.
 

***

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­k­­­e­­­l­­d­ ­a­ ­s­­z­­e­­­x­i­ ­­­p­­­u­­n­­­c­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Akitlosz
2024. július 19. 23:28
A politika legesleggyerekesebb dolga a "Mondjon le!" felszólítgatásosdi. Mondjon le, aki mondja!
2024. július 19. 21:16 Szerkesztve
Ez terelés, Joe Bidé mar valószínű mélyaltatásban pihen, hogy ne ártson. Michelle pedig titokban már meg is vásátolta a ruhatárat, Barackot lebeszélték a comming outról, mondtak neki, hogy lehet first lady és eleg volt Ralph Schumacher "kitárulkozása" itt a Hungaroringen, amitől A Kicsi kissebb agyfaxt kapott, hogy pont itt. Orange Daddy pedig gondolkodhat, hogy akkor hogyan tovább.
llnnhegyi
2024. július 19. 21:04
Biden most karanténban tölti idejét. Készül az utolsó elnökválasztó vitára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!