Oroszország katonai válasszal fenyegette meg az Egyesült Államokat és Németországot

2024. július 11. 17:05

Moszkvában nagyon nem örülnek az amerikaiak új tervének.

2024. július 11. 17:05

A nyitókép illusztráció. Fotó: US NAVY / LT. J.G MATTHEW DANIELS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy új rakétákat telepít az Egyesült Államok Németországba. Az Egyesült Államok és Németország közös nyilatkozatban jelentette be, hogy 2026-ban megkezdik a nagy hatótávolságú csapásmérő képességek telepítését Németországba.

Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes szerint az Egyesült Államok rakétatelepítési tervei veszélyeztetik Oroszország biztonságát, majd közölte, hogy Oroszország „professzionális” katonai választ fog kidolgozni – írja a RIA Novosztyi.

Oroszország higgadt és érzelemmentes katonai választ fog adni az amerikai tervekre”

– közölte Rjabkov.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claudius1
2024. július 11. 23:38
rettegjetek pedofideszjobbágyok, az élő isten nem hozta el a békét barmok? Rettegjetek
koronaszepe
2024. július 11. 21:30
Szánalmas...
kovsa2
2024. július 11. 21:03
"megkezdik a nagy hatótávolságú csapásmérő képességek telepítését" Nos, szerintem, azt kellene az oroszoknak deklarálni, és elég határozottan hirdetni, hogy a támadás bárhonnan jön, az első válaszcsapás Amerika felé fog menni. Ne legyen félreértés, mindenfajta támadás mögött az amerikai hatalom áll, ők az ellenségei az oroszoknak, őket kell fékentartani a béke érdekében. Szerintem ezt az oroszok pontosan tudják is, a válaszcsapás is őket fogja érni először.
files32
2024. július 11. 20:53
Az ukránokkal nem bírnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!